Tisdag hemma hos mig

I morse var himlen grå men när jag skulle sätta mig och jobba så kom ljuset så jag skyndade mig att ta några foto här hemma. Palettblad blomman jag fick av finaste Johanna i höstas, växer som bara den och häromdagen knipsade jag av ett litet skott som skall ner i en kruka men ny jord snarast. Och ja ni ser rätt, fönstret är öppet, våren närmar sig med stormsteg. YES!!!

Denna lilla reminder om att skynda långsamt hänger vid sidan av mitt skrivbord. En nödvändighet till en äkta 'speedoholic' som mig. 

Älskar böcker och kan inte få nog av inspirationsböcker till hur man får max ut av sitt liv!! 

Ljuset är lite rött på denna bild men 'pyt med det' som man säger här i Danmark, jag är sjukt glad för mina helt egna visitkort som jag själv designat i samarbete med min kära man.

Denna blomma (som jag inte minns namnet på) har en riktigt 'Carolinefärg' och är så imponerande med sina nästan rutiga blad.

Boken om fantastiska konstnären Olafur Eliasson är en födelsedagspresent till min man.  Måste snarast promenera på hans nya fantastiska bro här i Köpenhamn.

Fick med mig denna gamla vackra Rörstrandsvas från mamma. Tröttnar aldrig på blåhvitt:-) Önskar dig en härlig tisdag!!

Kram från mig i Köpenhamn