Göteborg

I går eftermiddag ankom jag äntligen till Göteborg. Jag bor hos min kära kusin med familj på landet och blir bortskämd med god mat, fika och gott vin på kvällen och i natt sov jag som en stock i gästrummet. Såå lyxigt. Idag har vi strosat runt på stan, ätit god lunch på Da Matteo och fikat på Antikhallarna. Jag har tagit massa bilder men som vanligt har jag svårt att begränsa mig, så delar upp dom i flera inlägg. Nu skall jag kolla Mello med min kusin, hennes man och mina kusinbarn.

Gillar man vackra blommor så skall man titta in hos Bunches by Blomrum.

Kul att äntligen få titta in hos Artilleriet.  

Tycker verkligen att butiken lever upp till den hype som skapats omkring den. Massa av fina stilleben och inspirerande områden helt i min stil.

Gillar verkligen dessa fina ljusstakar.

Min favorithörna i butiken just nu. Gillar verkligen färgerna.