Härliga Göteborgsställen part 2

Efter en god lunch på Da Matteo som är granne med Artilleriet Store promenerade jag, min kusin Alexandra och hennes kompis Anna vidare till Artilleriets The Kitchen. 

Foto lånat av Johanna Bradford

Precis som i den stora butiken var här massa fint att titta på och man skulle kunna ta hur många bilder som helst. Eftersom butiken var proppad med kunder var det omöjligt att foto av den i sin helhet så bilden här ovan har jag lånt från Johannas blogg så ni kan se hur fint det är.

Så mycket ljuvligt att vila ögonen på.

En annan Göteborgsfavorit som man sett bilder från hos diverse Göteborgsbloggare är Floramor & Krukatös, som har en idyllisk placering  på en vacker innergård. Min bordsdam på söndagens middag berättade för mig att ägaren lustigt nog är en dansk kvinna:-)

Sista stoppet innan vi åkte hem till min kusins mysiga hus för att hålla lördag var Antikhallarna som har ett väldigt härligt café. Detta ställe har jag aldrig tidigare hört om, men jag kan verkligen rekommendera ett besök i denna vackra miljö som man inrett med en massa fint från bl.a. Svenskt Tenn.

Årets 3:e och sista semla slank ner. Den smakade sjukt gott på en kall och regning dag som denna med en god kopp kaffe och bästa sällskapet.