Köpenhamnstips för kropp och själ - Sofiebadet

Så var man hemma i Köpenhamn igen och i kalendern står det 1 mars. Såå gott att vi nu officiellt lämnat vintern och att våren är på ingång. Ok, värmen låter vänta på sig men ljuset är här, och från och med nu så blir ljusare för varje dag. Februari blev en intensiv månad med hela tre Sverigeresor, så den kommande månaden har jag inga som helst planer på att lämna Köpenhamn. Jag gillar mina vardagsrutiner och längtar nu till att komma in i ett härligt flow med jobb, mat, träning och återhämtning. I dag startade jag min dag med en promenad till yogastudion och sedan ett mjuk yinpass som var precis vad jag behövde. Tack till lilla mig för att jag unnade mig detta. 

Bild lånad från Smartbox.

En sak som skall bokas snarast är ett besök på Sofiebadet. Jag har ett presentkort som går ut om en månad(!!!) så denna veckan skall jag ha bokat in mig på en härlig Hamam behandling och skämma bort mig själv. Som ni ser på bilden så är detta ett helt ljuvligt ställe, så skall bli underbart att tillbringa några timmar i denna vackra miljö.

Önskar dig en fortsat fin onsdag, hörs i morgon!!

Caroline