LATELY...

Hej!

Just nu är det full rulle, därav stillheten här på bloggen. Förra veckan var intensiv men rolig och bjöd på en härlig blandning av jobb framför datorn, pressevent hos Flos och Eva Solo(bilden med det gula bordet lånade jag av min trevliga bordherre och nya bekantskap Malmö bloggaren Filip ), newbiz möten, inredningsprojekt, planeringsdag med utsikt till Roskilde Fjord, morgonpromenader, yinyoga och lite rullskridskoåkning på vår gata. 

På jobbfronten har det börjat trilla in spännande grejer och privat så har vi bl.a. en liten 8-åring som skall firas denna vecka med allt vad det innebär av festligheter. Första presenten inköptes i helgen och kan ses här uppe: två små gulliga marsvins tjejer, Viola är överlycklig! Våren har äntligen kommit och i helgen invigde jag grillen på balkongen, älskar att vi nu kan använda vårt 'uterum' igen och ser fram emot att njuta av våra måltider där ute. 

Hoppas på att jag kommer hinna med att titta in lite mer här den kommande veckan.

Nu skall jag ringa min mamma och fixa lite kvällsmat till la familia!

Önskar dig en härlig kväll,

kram Caroline