#fotoutmaningmars2017 

carolineflindt-fredag-06.jpg

Hej!

Just nu har jag hoppat på Hanna Wendelbos #fotoutmaningmars2017 som går ut på att man varje dag under mars skall dela en bild på insta med utgångspunkt i ett nytt ord varje dag, idag är detta ord är ENERGI. När man varit utbränd så blir man extra observant på sin energi. Vad ger och vad tar energi? Något som ger mig energi är att promenera runt i denna vackra stad och gärna vid någon form för vatten och växtlighet. Idag startade jag min fredag med en morgonpromenad runt sjöarna. I mina öron hade jag Trendpodden med Johanna och Johanna, två energiknippen som alltid gör mig på gott humör och inspirerar mig i så väl privatliv och arbetsliv. På vägen hem stannade jag till på Nørrebro och köpte en bukett knallröda blommor till vårt köksbord. Nu skall jag jobba vidare så att jag kan hålla helg med gott samvete!

Kram C