Weekly Delights

Hej vännen,

Hoppas din vecka varit fin. Här hemma har vi haft fullt upp med att fira vår Viola med familjekalas på själva dagen, barnkalas dagen efter och i dag hålls en tredje liten familjemiddag för vår lilla 8-åring och så har vi vist gjort vårt på den fronten:-).

Tyckte det är tid till lite härlig inspiration här inne så här får ni en 'Weekly Delights' med finheter som jag gillar lite extra just nu:

Inget ont om stylade mäklarbilder, men personligen så vill jag ha liv, färg och kontraster för att bli inspirerad. Denna Parisvåning är ett bra exempel på detta med sina vackra detaljer och 'comfy' inredning. Se mer HÄR. 

I veckan höll Skagerak 'Teaparty' för att fira denna fina servis som designats av duktiga tjejerna från Stilleben. Jag gillar allt med Skagerak som med hjälp av ATWTP lyckats att positionera sig som ett av de mest spännande danska designbrands just nu. 

Apropos Stilleben så har den populära danska inredningsbutiken i dagarna börjat förhandla originalverk av danska modestylisten Souvanni Asmussen. Jag gillar verkligen hennes konst och hade inte sagt nej till en av hennes bilder till min födelsedag i slutet av april.... 

Isadeco är ett nytt svenskt designbrand jag upptäckte via Residence hemsida i veckan. Gillar bilderna och produkterna ser lovande ut, kul med lite färg i fönstret.

Äntligen har Aiayu öppnat sin första butik här i Köpenhamn. Utifrån bilderna ser det verkligen vackert ut. Space Copenhagen har stått för inredningen och ATWTP för den grafiska profilen. Måste in till Nyhavn snarast!

Min talangfulla stylistkollega Trine Nørgaard som jeg tidigare skrivit om här, har skapat dessa fina kuddar, vackra eller hur?

På bloggfronten har jag många kloka kvinnor som inspirerar mig. Denna vecka vill jag rekommendera er att kolla in hos Krickelin som bjussar på härlig pepp och bra tips till hur hon hittar balansen som kreativ egenföretagare, och hos Clara som delar med sig av något mycket privat i denna veckas avsnitt av sin härliga podcast.

Det var allt från mig för idag. Nu skall jag hoppa ur pyjamas och morgonrock och få koll på läget här hemma. Vi får nämligen gäster kl. 14.

Ha en fin helg!!

Kram C 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR: