Hello monday!!

strenghielm_sandbergs_emmagrey 2.jpg

Hej!

Ny vecka nya möjligheter, eller hur?! Ute är det grått och kallt, så jag tänker att det passar perfekt med lite blommiga nyheter på bloggen. När jag var i Göteborg förra helgen på #influencermeeting2017 så hälsade jag på mångsysslaren Mari Strenghielm som jag följt ett tag på insta och via hennes blogg hos Lovely Life. Hennes hem ser helt fantastiskt ut, så jag förstår att Sandberg Tapeter valt att låta Mari styla bilderna av deras senaste kollektion i hennes magiska hem på Dalarö utanför Stockholm. Du kan läsa mer om detta HÄR.

Och så lite kloka ord till veckan, kom ihåg att allt startar i det lilla. Skönt att tänka på tycker jag. Veckans nya vana skall vara att vara offline efter kl. 20. Att prioritera att läsa några av mina böcker som ligger här och väntar på mig. Återkommer med status...:-)

Annars önskar jag dig en fin måndag, tack för att du tittar in här!