Lunchpaus vid Torvehallerne

I måndags landade jag vid Torvehallarna efter ett förmiddagsmöte. Solen sken och det var lunchtid, så jag köpte en härlig lunch hos Palæo(bästa snabbmaten utan gluten och laktos) och slog mig ner på en bänk i solen med utsikt till frukthandlarnas färgglada stånd.

Ni ser ju själva, det var typ jag och alla lediga pensionärer:-)

Efter lunchen blev det en snabbis hos Stilleben som ju är ren och skär njutning 'hver gang'. Hur gullig är inte Inga Sempés lilla gula lampa? 

Mjuka fina små näcessärer med ljuvliga mönster. 

Den nya blomsteravdelningen är väldigt populär enligt Jelena(en av Stilleben ägarna), som jag mötte i butiken. Det förstår jag verkligen, en planta i en 'Stilleben kruka' hade man ju liksom inte tackat nej till:-)

Denna tavla hade gärna fått hänga i vårt sovrum över vår säng. Så lugnande och vacker. 

Känner mig väldigt lycklig för att jag bor i Köpenhamn, som jag älskar så mycket. Vill du ha lite mer Kph inspo så titta in HÄR!