Morgonkaffe hos Jaqueline

Att ha möjligheten att boka in en förmiddagskaffe med en vän som också är egen, är verkligen vardgslyx om du frågar mig. Blir alltid så inspirerad när jag läser Krickelins blogg eftersom hon är väldigt bra på detta, och denna veckan fick jag faktiskt till två 'coffeedates' med min kära vän Jaqueline som bor 5 min från mig. Jaqueline bor i en fin gammal lägenhet med de vackraste fönster och massa fina planter. Blir alltid så inspirerad när jag kommer hem til henne. 

Och här ser ni hennes matsalsfönster som var fullt av spirande växter, så fint!

Jaqueline har faktiskt tre balkonger, och här på köksbalkongen hade hon planterat massa fint efter helgens platskolebesök. Ljuvligt!! 

Är förälskad i denna hörna av vardagsrummet. Fotot är helt fantastiskt, skulle gärna ha mer fotokonst hemma hos oss. 

Nu skall det fixas frukost här hemma. Ser ut som att vädret blir vårigt och härligt idag, så skall helt klart ut och njuta av solen lite senare.

Var rädd om dig och ha en skön söndag!