En fruktansvärd fredag

Fredagen började så fint. Efter att ha lämnat min kära dotter i skolan gick jag en sväng igenom parken med 'Fredagspodden' i mina öron och njöt av all grönska.  På mysiga caféet Ipsen på Gammel Kongevej, mötte jag Jaqueline för en snabb morgonkaffe. Kändes som en väldigt lyxig start på dagen, att kunna starta med bra samtal och sedan gå hem och jobba.

Det var när jag senare på eftermiddagen surfade in på BT som jag upptäckte att något hemskt inträffat i Stockholm. Resten av dagen följde jag nyhetsströmmen på mobilen och tv. I dag går alla mina tankar till dem som drabbats på plats, anhöriga ja alla Stockholmare som precis som jag måste vara i djup chock idag. 

När attacken ägde rum här i Köpenhamn var jag i Sverige. Att resa hem till Danmark dagen efter var en mycket speciell upplevelse. I dag känner jag att det verkligen kan hända var som helst, när som helst. Att en galning kan skapa så mycket ondska skrämmer mig. 

Jag kommer så klart att följa utvecklingen under helgen, men jag kommer sedan att välja att fokusera på kärlek. Jag vill inte vara rädd, jag vill inte begränsas av rädsla. Jag vill inte låta ondskan diktera hur jag skall leva mitt liv.

ALDRIG!

Jag önskar er alla en fin och härlig helg med dem som ni älskar. 

Kram C