I'm back!!!

Caroline Flindt Sommer

Hej!

Lang tid siden sidst....

Har haft travlt med alt muligt og bloggen er blevet totalt nedprioriteret. Måske fordi jeg er i tvivl om hvad jeg enlig skal skrive om her. Jeg tror jeg er kommet frem til at dette skal være mit sted hvor jeg deler smuk og fremfor alt tidløs indretningsinspiration. Jeg vil meget gerne inspirere til at skabe rare, og rolige omgivelser hvor vi kan slappe af og føle os godt til pas. Jeg er ikke særeligt meget til trender, uden mere til det langtidsholdbare som har lang levetid. Så dette vil jeg fremover formidle her på bloggen. Udover dette kommer I med sikkerhed at få følge med mig bagved kulisserne på mit job som interiørstylist her i København og så vil jeg gerne dele med mig af steder som jeg synes du skal besøge.

Caroline Flindt Tisvildeleje

På fredag går jeg på ferie og jeg overvejer lidt en digital pause lidt af tiden, fordi selv om jeg ikke været her inde så har jeg være meget aktiv på insta hvor jeg har to konti: @carolineseverydaydelights og @carolineseverydaybalance . Well, vi må se hvordan det går med det, bliver nemlig altid så inspireret til at ta billeder og dele med mig når jeg rejser.

Hursomhelst ville bare kigge ind og sige hej inden jeg skal igang med dagens todo-liste. 

Ønsker dig en dejlig dag med to billeder fra min kære veninde Sidsel's butik Seasons by SidselZ i Tisvilde som jeg besøgte i sidste uge.

Pas på dig selv!

Kh

Caroline