Kreative tanker og nystart

caroline flindt instagram

Hej!

Nyder I ferien? Selv kan jeg mærke at den her ferie sætter gang alle mulige kreative tanker og idéer, på den gode måde. Som fx at igen, igen skifte navn på bloggen og insta til Caroline's Beautiful Interiors , som lige pludseligt føltes meget naturligt. Jeg vil nemlig at hovedfokus her inde skal være indretning derfor synes jeg det giver mening at indikere dette i navnet.

Jeg har som sagt stadigvæk ferie, så bloggen får hvile lidt endnu, frem til jeg er tilbage på rigtigt her inde så kan du følge mig på min insta @carolinesbeautifulinteriors hvor jeg deler billeder som jeg håber kan inspirere til dejlig sommerliv inde og ude. 

Jeg tænker meget på hvad jeg skal dele med mig af her inde på bloggen fremover, så hvis du har nogle ønsker så smid endelig en kommentar her eller på instagram. 

Nu skal jeg læse videre i en af mine feriebøger og mon ikke det ender med en lille middagslur nu hvor regnet falder ned udenfor sommerhuset?

Ha det godt og pas på dig selv,

KH

Caroline