'THE HOME' af Ferm Living

caroline flindt ferm living

I onsdags var jeg til pressemøde hos Ferm Living, og det var et af de møder hvor man går hjem med en masse ny inspiration på mange forskellige plan. Indretningsinspirationen var som I kan se helt i top i det nye showroom(en lejlighed midt i København), som ret og slet var indrettet som et hjem med alt hvad det indebære af hygge og personlighed. Et meget ambitiøst projekt som virkelig gik hjem hos alle os der hade glæden at være inviteret. 

caroline flindt ferm living

Udover ny indretningsmæssig input så er det bare så inspirererende at følge sådan nogle menneskers som Trine og Martin, der hele tiden lykkes løfte sit firma og brand videre op til næste niveu på en så vellykket måde og gå efter sine drømme. Noget jeg tænker ekstra meget over nu hvor jeg selv er blevet selvstændig. 

caroline flindt ferm living
caroline flindt ferm living
caroline flindt ferm living
caroline flindt ferm living

Det er en herlig kontrast når man arbejder hjemmefra at indimellem komme ud og møde lidt kollegaer i sådan nogle fantastiske rammer.

caroline flindt ferm living

 

 

Se Også: