Jotuns nye kollektion + lidt jobtanker

caroline flindt onsdag

Onsdag og ugen er i fuld gang! I øjeblikket skifter jeg mellem job ved computeren og yoga på stuegulvet. Parallellt med mit job som freelancer er jeg nemlig i fuld gang med min YINMIND uddannelse , og derfor er jeg så heldig at jeg kan tillade mig at 'øve' mig hver dag og gerne flere ganger. Det er virkelig en skøn kombination med de to verdener og det bliver spændende at se hvordan jeg kommer til at kombinere det i mit arbejdsliv fremover.

Nu skal jeg ud en tur rundt søerne. Er startet med at så småt begynde at løbe. Det er stort fordi det er 1000 år siden sidst og de senere år har min krop ikke rigtigt kunne klare det pga af min udbrændthed. Nu har jeg været ude 2 ganger og skiftevis løbet og promeneret og følelsen i kroppen efterfølgende har været virkelig dejlig. Gælder bare om at ta det stille og roligt og lytte til kroppen, ikke til hjernen:-)

Billedet her i indlægget fandt jeg da jeg surfede ind på norske Elisabeth Heier's blog den anden dag. Det er fra Jotuns seneste kollektion og alle billederne er sindsygt smukt stylede af den norske duo Kråkvik & D'Orazio og fotografen er the one and only Line Thit Klein, alt hun laver er sååå pænt! Kigger meget på farver lige nu fordi vi skal have malet gangen og stuen inden længe. Vender tilbage når jeg besluttet mig.

Nu mine venner ønsker jeg jer en dejlig dag!

KH

Caroline