Farveinspiration til mit hjem

caroline flindt vægfarve

Billeder:

Nr.1/Nr.2 /Nr.3 /Nr.4/Nr.5

Jeg er en sucker for farver, og synes generelt at farvede vægge gør det hele lidt mere interessant at kigge på. Her til efteråret SKAL der males her hjemme. Gangen som en gang var hvid, trænger virkelig til at friskes op og det samme gælder stuen. Jeg har fået et farvekort hjem fra Flügger og på et eller andet tidspunkt skal jeg sætte mig ned og kigge det ordentligt igennem. I min mappe på Pinterest gemmer jeg løbende favoritter og her er nogle af dem som jeg er lidt ekstra vild med lige nu. Vores lejlighed er forholdsvis lille og jeg har brug for lys, så tænker at jeg skal bruge nogle sarte smukke nuancer som kan skabe en blød ramme og fremhæve karme, billeder, møbler og nips.

Lover at vende tilbage når jeg besluttet mig...:-)

Ha en dejlig søndag!

Kh C