Mit 'nye' læsehjørne

Caroline flindt reol

Jer der følger mig på instastories har måske set at jeg har haft gang i et lille reolbygge ved siden af vores seng. Nu er hylderne endelig blevet malede og på plads takket være min kære mand, jeg er nemlig selv en meget utålmodig og rimelig uhandy kvinde...:-)

caroline flindt reol

Dette hjørne har tidligere været læsehjørne men den gang med en væghængt skænk bagved stolen, senere blev det til arbejdeshjørne med skrivebord men da vi allerede har et arbejdshjørne i stuen og jeg helst vil holde soveværelset fri fra arbejde så endte det med at igen blive læsehjørne, men nu med hylder med plads til mine yndlingsbøger og favoritmagasin.  

caroline flindt reol

For at skabe visuel ro og holde styr på forskelligt nips har jeg brugt lidt forskellige kasser. Nu glæder jeg mig til alle mørke efterårsaftner hvor jeg skal sidde her og læse med levende lys i min vindueskarm.