Moodboard - Caroline's stue

carolinesbeautifulinteriors-moodboard

1 / 2/ 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Hej, håber din weekend været dejlig!

Her hjemme har den mest stået på at slappe af og give hjemmet lidt kærlighed, i form af at endelig få pudset vinduer og rydde lidt op hist og pist. Hold op hvor gør det bare en forskel med rene og pæne vinduer. Det seneste år har jeg brugt meget af min energi på at starte firma op og hjemmet er derfor blevet nedprioriteret. Lidt komisk når jeg arbejder med det jeg gør. Nu skal der andre boller på suppen, fordi det giver så god energi at have hyggeligt, ryddeligt og rart hjemmme. Jeg tænker jeg vil tage det i små etapper og først ud står stuen. Jeg er ikke typen der skifter puder og nips efter sæson, det jeg har har jeg i meget lang tid. Men lige nu er det altså tid til en lille opfriskning her hjemme. Puderne er nogle steder slidt hul i, nipset trænger til en opgradering og de hvide vægge trænger til en fin douce kulør. Her er et lille moodboard af hvor jeg gerne vil hen stilmæssigt. Miljøbilledet fra min stue er fra mit instagram konto og min gamle fine hjemmelavede Svensk Tenn pude på billedet er desværre sønderslidt derfor vil jeg gerne forkæle mig med en ny, dog i et lidt mindre markant mønster:-(