Herskabeligt Stockholmshjem med edge

carolinesbeautifulinteriors-MalinGlemme

Lige nu kan man kigge ind hos Malin Glemme, grunderen af svenske indretningsbrandet Layered , på hele to svenske indretningssites. Hos Residence har billederne et lidt sofistikeret og stramt look, hvor man hos The Way We Play formidler et lidt mere upoleret billede af livet i dette imponerende Lidingöhjem. 

carolinesbeautifulinteriors-MalinGlemme
IMG_2247-931x1200.jpg
carolinesbeautifulinteriors-MalinGlemme

Stilen er sober i grå nuancer men indimellem kommer der nogle overraskende detaljer der bryder det elegante look på en sjov måde.

carolinesbeautifulinteriors-MalinGlemme

Hvis du ikke kender til Layered gå ind og følg dem på insta. Jeg er især vild med deres tæpper og fatter ikke hvorfor der ikke er nogen i Danmark der taget dem ind i sit sortiment, et spørgsmål om tid tænker jeg:-)

 

Alle billeder er lånede fra:

The Way We Play