Til salg: Hyggeligt Stockholmshjem

caroline flindt bjurfors

Ah, så blev det fredag igen!

Ikke fordi jeg ikke kan lide ugens andre dage, jeg er faktisk stort fan af hverdagen, men i dag holder jeg lidt halvfri fordi min kære mor er på besøg og fordi jeg virkelig trænger til det. Planen er at min mor, jeg og min datter, som har fået en fridag fra skolen, skal snuse rundt på Frederiksberg, spise brunch og tage dagen som den kommer. Virkelig dejligt! 

I dag vil jeg dele nogle billeder fra en skønt hjem på Söder i Stockholm som jeg fandt den anden dag via Sanna Fischers härliga blog. Jeg synes det er imponerende hvor megt de har fået ud af en forholdsvis lille lejlighed og fremfor alt så synes jeg bare det er et hyggeligt og personligt hjem hvor jeg gerne gad at hænge ud i sammen med god mad og gode venner.

Lejligheden er til salg hos egendomsmægleren Bjurfors og HER kan du se mere!

caroline flindt bjurfors
caroline flindt bjurfors
caroline flindt bjurfors
caroline flindt bjurfors
caroline flindt bjurfors