Mine julegaver 2017 - Onlinekursus i Feng Shui, opvaskemiddel og nogle designklassiker...

- INDEHOLDER REKLAMELINKS -

2.jpg

Julen 2017 er forbi men jeg tænkte det kunne være lidt sjovt at se hvad jeg var heldig at finde under juletræet den 24:e dec. 

1. Ok, dette er lidt snyd, Ida Magtorns smukke, vigtige og inspirerende bog låg ikke under træet, men den er tænkt som en julegave til mig fra mig, så den skal jeg snarest klikke hjem. Jeg har det seneste år tænkt utroligt meget over hvordan jeg skal forholde mig til ting og indretning når verden ser ud som den gør. Jeg er overbevist som ægte æstetiker at vores omgivelser har stor betydning for vores velvære, spørgsmålet er med hvilke produkter og møbler man vælger at indrette sig? Dette og meget andet kan jeg forstå at Ida på smukkeste vis skriver om i sin seneste bog. Så den må jeg altså have fingrene i.

2. Jeg spiser meget gerne en lækker grov salat til hvert måltid og har i lang tid været på jagt efter de perfekte salatbestik. Nu ligger dette sæt i lille og stor størrelse hjemme i vores køkkenskuffe. Perfekt eftersom vi allerede har hverdagsbestik fra Kay Bojesen , som jeg i øvrigt er helt vild med. Næste juleaften må julemanden gerne komme med nogle spiseskeer, så er bestiksamlingen helt komplet!

3. 1 liter opvaskemiddel i gave? Ja, den er god nok og denne fine flaske fra Meraki pynter virkelig på køkkenbordet. Hverdagsglæde helt enkelt:-)

4. Jeg elsker tanken om at lære nyt og blive klogere. Derfor blev jeg utrolig glad for denne kuvert som indeholdt et online kursus i Feng Shui med sidste års bedste indretningsbloggere(enlig svenske Elle Decorations læsere), Jannice Wistrand. Mange af de ting jeg intuitivt arbejdet med som interiørstylist bliver beskrevet her og mit mål er at bruge endnu mere af den her filosofi i kommende indretningsopgaver.

4. Lækre klassiske håndklæder kan man ikke få nok af. Jeg er vil med Georg Jensen Damask der har et tidløst design.

5. Min chef i butikken hvor jeg arbejder hver tirsdag, overraskede mig med en stor flot gave sidste dag inden jul. Inde i pakken låg denne vidunderlig plaid som jeg bruger dagligt når jeg laver yinyoga her hjemme eller skal hygge i sofaen med en god serie.

6. I mange år hade jeg et klassisk Triwa ur på armen. Nu er det bogstaveligt faldet fra hinanden så derfor var det så dejligt at finde et nyt svenskt ur i en af min pakker.

7. Vin gør sig virkelig godt i et lækkert gedigent vinglas. Dette år fik vi 4 nye til samlingen fra Kosta Boda. Tak mamma!