Har du brug for indretningshjælp?

Hej venner,

Jeg vil bare kigge ind her hurtigt og sige hej og fortælle at jeg nu har opdateret prislisten på indretningsrådgivning her på sitet. Jeg har længe drømt om at lave flere indretningsopgaver, så det er jo et skridt i den rigtige retning at få mine forskellig indretningspakker ind her på sitet. Inden jeg kom ind i boligmagasinbranchen studerede jeg på Arkitektskolen i Århus og at sidde og fine frem til de smarteste og smukkeste indretningsløsninger er noget jeg savnet og vil glæde mig til at gøre mere af.

Så, har du eller nogen du kender brug for at få hjælp med indretningen af et eller flere rum i jeres hjem eller på jeres kontor så skriv eller ring så kan jeg fortælle mere.

De 3 pakker kan du finde HER!!

Nu skal jeg finde fokus og gå igang med en artikel til et kommende nummer af Bolig Magasinet. Det er et styk tid siden jeg lavet sådan en sag så det bliver sjovt.

Fortsat dejlig efterårsdag til dig, Kh Caroline

IMG_9643.jpg