Moodboard - Vores nye bogreol

1.jpg

HER finder I alle billeder og links!

Hej venner,

Kender I det der med at man går på ferie og lige pludseligt begynder kreativiteten boble? Min mand går gerne i gang med projekter og lige nu er han helt opslugt af at tegne op en ny reol til vores stue. Når man som jeg er en person med 1000 indretningsidéer, er super utålmodig og ikke særligt handy er det FANTASTISK at ha en ’designer/arkitektmand’ der har alle de rigtige værktøj, er tålmodig, elsker udfordringer og er frisk på at kaste sig ud i vilde projekter.

 Jeg har surfet lidt rundt for at finde inspiration til reolen som skal bygges langs en hel væg og omkring en dør i vores stue. Der skal også være en bordplade til et skrivebord hvor jeg skal sidde og arbejde. Det bliver lidt længere end det vi har lige nu, hvilket er fedt fordi så er der plads til lidt af det hyggelige (en stak magasiner, fint skrivebordsgrej, et duftlys mm) som gør hjemmekontoret personligt og inspirerende.

Screenshot 2018-12-31 at 07.16.17.png
Screenshot 2018-12-31 at 07.18.19.png

Her kan I se kontoret sådan ca, som det ser ud i dag. Lige nu er reolen alt for proppet med bøger, der er ikke nok bordplads og alt kan ses. I den nye reol skal der være skab i bunden til kontorgrej og andet man ikke gider kigge på hele tiden. Væggen i stuen er nu en varm grå farve og jeg tænker vi maler hele reolen i den samme kulør.

IMG_1552.PNG

Her kan I se 3D tegningen. Inddelingerne vil give mere ro til rummet og der bliver mulighed for at ha nogle hylder med fine ting.

 Jeg skal nok dele et billede af det hele når vi er ved at være klar, men der går vist lidt tid endnu. Der skal jo også være plads til livet:-).

Har du brug for hjælp med indretningen hjemme eller på kontoret?

 Jeg tilbyder indretningsrådgiving hjemme hos dig eller via facetime hvis du bor langt væk fra København.

Du er velkommen at maile mig på cf@carolineflindt.com eller ringe på +45 61333178 så kommer jeg med et tilbud.

Du kan se mine indretningspakker HER!!

 

FØLG MIG:

Instagram: @harmoniskerum

Facebook: Harmoniske Rum

Linkedin: Caroline Flindt

SE OGSÅ: