#carolineflindt_2018 - MARTS

51D68E6D-832E-4BD5-B906-CE31AD9115EA.JPG

Ny måned og tid til at kigge tilbage på måneden der gik. Lige nu synes jeg det hele går så stærkt, jeg synes lige det var Januar.  Men jeg må sige at jeg er glad for at vi nu er nået til April fordi jeg trænger simpelthent til lys, varme, grønne blade på træerne og for min del på det hele gerne springe ud inden alt for længe. Bare det at vi er gået over til sommertid gør jo en kæmpe forskel.

Marts har været lidt af en stille måned og sådan lidt introvert. Måske er det i virkeligheden lidt af stilhed for stormen på den gode måde. Jeg har takket nej til nogle opgaver der ikke før mig hen hvor jeg vil og plantet frø til nye samarbejde som jeg håber skal vokse sig stærke over tid. Jeg er blevet husket på at jeg skal lytte til min mavefornemmelse og at jeg ikke skal pushe på for meget uden ha tillid til at det der skal ske kommer til at ske. 

Privat har vi endelig booket ferie til Mallorca i juni og guderne skal vide at jeg glæder mig. Jeg har ikke været god til at holde helt fri hverken i jul, vinterferien el. i påske. Der har hele tiden været ting min hjerne skulle forhold sig til, hvilket gjort at jeg ikke kommet helt ned i gear. Den kommende måned vil jeg passe ekstra godt på mig selv hele vejen rundt og sørge for balance i aktivitet og hvile. 

Jeg tænker det var det hele for nu. Nu skal jeg rydde op i køkkenet og sørge for at komme ud og få lidt D-vitatmin. Ønsker dig en skøn sidste dag på påskeferien!

Vi snakkes!!

Caroline 

 

SE OGSÅ: