Moodboard - vores soveværelse

1.jpg

1. / 2./ 3./ 4./ 5./ 6./ 7./8.

Midt i den varmeste sommer ever så gik vi igang med at fikse her hjemme. Det startede med at vi skulle male væggene i stue og gang, men det endte med at vi nu snart har malet alle rum.

Jeg har enlig været meget glad for vores soveværelse, men de grå vægge var lidt for mørke og en væg skulle isoleres, så nu har vi endt med en lysere grå som er blevet super flot. Min man går altid 'all in' når han gør noget og nu står loft, stuk og vægge knivskarpe, såå flot.

Som inspiration har jeg samlet sammen lidt billeder på min Pinterest under Caroline_Bedroom2.0 . Der kan I finde masser af dejlig inspiration. Der er lidt tid til vi er færdige, billeder skal op, jeg skal fikse sengebord og så venter jeg på nyt sengetæppe. Skal nok vise jer billeder når det hele er på plads. Jeg kan simpelthen ikke finde link til billede nr. 5. Hvis I ved hvor jeg fundet det så skrive endelig så retter jeg det til hurtigst muligt.

 Har du brug for hjælp med at få indretningen på plads i et eller flere rum af dit hjem så maile mig på cf@carolineflindt.com

FØLG MIG:

Instagram: harmoniskerum

Facebook: Harmoniske Rum

Linkedin: Caroline Flindt