Mandag og nystart!

IMG_8714.jpg

Hej!

Håber du er kommet godt i gang med ugen. For mig er det en lidt særlig dag fordi jeg fra idag har en kontorplads hos Nomad Workspace.  Jeg har siden jeg blev selvstændig siddet hjemme i vores lejlighed. Jeg er jo ret glad for mit hjem så i starten var det skønt at ikke skulle afsted om morgen og efter 10 år i kontorlandskab på en redaktion, nød jeg i starten at ikke skulle forholde mit til en masse mennesker, lyde mm. På den senere tid har jeg virkelig haft lyst til at ha et sted hvor jeg skulle møde op og møde andre spændende og søde mennesker som man kan sparre med. For mig betyder mine omgivelser rigtigt meget, så derfor er jeg nu endt på Nomad som er et super rart sted at være. Bagved indretningen står det meget populære firma Spatial Code som er super dygtige og virkelig kan det der med farver. At jeg bor lige 5 min væk på cykel og at Ravnsborggade og Elmegade ligger lige udenfor døren er heller ikke så dumt. Nu skal jeg lige svare på lidt mails og pakke sammen og cykle hjemad langs søernes og nyde at komme hjem og holde helt fri resten af dagen. Det fede med kontorplads i byen er at grænserne mellem arbejde og fritid bliver tydligere hvilket jeg tror er rigtigt godt på den lange bane.

Pas på dig selv og nyd resten af din dag,

Dbh

Caroline