Skal vi give dit hjem den kærlighed det fortjener? Jeg har ledige tider i februar og marts

1.jpg

Vil du se flere billeder fra mit hjem så kig ind under #cf_myhome på min instakonto!

Hej!

Januar er tiden hvor de fleste af os er topmotiverede til nystart i vores liv og vi går all in på så vel træning som at spise ekstra sund og styrkende kost. Men hvad møder os så når vi træder ind i entréen efter en lang arbejdsdag og en svedig løbetur, og fremfor alt hvilken følelse fremkalder de møbler, lamper, nipset og kunsten der udgør dit hjem i dig?

 At skulle gøre noget ved indretningen kan virke uoverskueligt i en travl hverdag. Men bare rolig for det er lige præcis her jeg kommer ind i billedet. Jeg har ingen følelsesmæssige hang ups på dine ting. Jeg har til gengæld rigtigt mange års erfaring fra indretningsbranchen, et skarpt æstetisk øje og bliver jeg utroligt motiveret at skabe indretningsløsninger der matcher dine krav og ønsker.

Lige nu har jeg ledige tider i både februar og marts, så måske er det lige nu du skal investere i dit og familiens hjem og booke mig til fx. en 1,5 h indretningsrådgivning hvor vi kigger på alt det du gået og funderet over i lang tid men ikke magtet gøre noget ved? Se mere info på pakke 2.

Eller så er du klar til en lidt større omgang og har brug for en mere konkret designplan og guidelines? I så fald vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på pakke 3 .

Vi er alle forskellige og mine pakker er bare til for at du skal kunne får en fornemmelse for hvordan det hele forgår. Jeg vil mere en gerne snakke med dig og forklare hvis der er noget der er uklart, så ring eller maile endelig så jeg kan forklare nærmere:-).


Du er varmt velkommen at maile mig på cf@carolineflindt.com eller ringe på +45 61333178 så kommer jeg med et tilbud.

Se alle mine indretningspakker her!!

 

 

FØLG MIG:

Instagram: harmoniskerum

Facebook: Harmoniske Rum

Linkedin: Caroline Flindt