Vores boligreportage i Femina!!

IMG_1489.jpeg

I løbet af ferien fik jeg en sms fra min kære kollega Mette Kirstine (som skriver tekster til vores reportager), om at vi lige hade en af vores boligreportager i ugens nummer af Femina. Jeg hade fuldstændigt glemt at denne bolig blevet rykket og skulle komme i bladet i nr. 51. Dagen efter var jeg så heldig at få fat i et nummer selv om der var kommet et nyt nummer i butikken.

IMG_1490.jpeg

Hjemmet er et byhus i Ringsted som tilhører Winnie Bloch og hendes familie og billederne er som altid taget af Per Wessel. Nu er det for sent at købe bladet så jeg tillader mig at vise lidt billeder her.

IMG_1491.jpeg
IMG_1492.jpeg

Elsker du indretning og har lyst til at vi kommer og laver en reportage i dit hjem?

Eller, har du en virksomhed som har brug for hjælp med styling af billeder og kreativ sparring?

Jeg og min dygtige fotograf kollega Per Wessel hjælper dig gerne!

Kontakt mig for mere info på:

cf@carolineflindt.com

+45 61333178

SE OGSÅ: