Apropos Kasper Eistrup....

inredning_vardagsrum_bokhylla.jpg

Foto: Peter Kragballe

Styling: Camilla Tange Peylecke

Via: Elle Decoration.se

Som jeg skrev i min sidste post så er jeg vil med Kasper Eistrups billeder. Kasper er ikke bare en mester med penslen og indenfor musikken, han har også en utroligt fornemmelse for at skabe et smukt og hyggeligt hjem. Jeg kan huske jeg første gang så hans hjem i tv-programmet ’Kender du typen’(et af mine yndlingsprogrammer by the way:-)) og tænkte at  det var noget helt særligt. Det var jeg ikke alene om. Inden længe havde den dygtige duo Camilla Tange Peylecke og Peter Kragballe lavet en skøn reportage som både blev vist i Elle Decoration DK og Elle Decoration Sverige. Eftersom stilen er totalt tidløs så synes jeg I skal ha mulighed for at se den igen.

I finder hele reportagen HER!