En tidløs boligfavorit

IMG_1566.JPG

Hej venner!

Sidder og skal lave en artikel om kommende tidløse klassiker til hjemmet og tænkte at jeg vil dele med mig af en af mine langtidsholdbare favoritter her hjemme. ‘La Plata’ mønstret er en af mine absolutte favoritter af Josef Frank fra Svenskt Tenn. Det har følget mig siden jeg fandt det i en kasse med restestykker på Svenskt Tenn i Stockholm for 20 år siden og hængt på mit værelse i Nice, London, Århus og København. I dag har jeg lavet det om til en pude og jeg bliver stadigvæk lige så glad når jeg kigger på den. Tænk, DET er godt design efter min mening.

Hvilken ting er din tidløse klassiker der hjemme? 

IMG_1565.jpg

Foto: Thomas Dahl for Bolig Magasinet

SE MERE:

Louise Campbells stel for Royal Copenhagen fejrer 10 år

Screen Shot 2018-08-30 at 10.03.19.png

Jeg har altid haft et godt øje til Louise Campbells designs. Jeg elsker hendes kreative og legende tilgang til tingene og er bare vild med hendes eventyrlige univers. Her på bloggen vil jeg gerne fremhæve det originale og autentiske og for mig så virker Louise virkelig være en designer med integritet som følger hjertet. Det tror jeg er vejen frem på alle plan både privat og professionelt. I år fejrer hendes skønne 'Elements' stel for Royal Copenhagen 10 år og i forbindelse med dette har man lavet denne fine video. Er det ikke bare inspirerende?!! Jeg elsker at kigge ind i hendes fine værksted og får lyst til at flytte ind i en weekend og bare sidde på gulvet og klippe og tegne langt væk fra hverdagens hamsterhjul. I forbindelse med jubilæet er der blevet lanceret en række nyheder som fx tekanden på billedet. Jeg siger bare stort tillykke til Louise og Royal med det gode samarbejde og held og lykke fremover!

Screen Shot 2018-08-30 at 09.59.02.png

Fint flet til vasketøjet

Screen Shot 2018-08-29 at 17.01.26.png

For et styk tid siden dukkede firmaet Lillerød op i mit feed. Deres produkter har virkelig et autentisk og smukt look som jeg er helt vild med. Vi trænger til nye vasketøjskurve på vores badeværelse og denne i flet med fin stofpose ville være perfekt. Flet er en rigtigt god måde at få varme ind på badeværelset som generelt kan blive lidt kølige hvis man ikke passer på. 

Drømmen om et harmoniskt soveværelse

Midnatt 7.jpg

Hej!

 Håber I har haft en skøn midsommar i Sverige og Skt Hans i Danmark i den her weekend. Åh, lige nu drømmer jeg mere end nogensinde om om et harmonisk og smukt soveværelse. Vi er ved at lave lidt om her hjemme og så pt er soverværelset et mindre kaos. Imens jeg venter på at min søde mand får spartlet vægge og malet klart, så nyder jeg synet af dette billede fra Midnatt Home som er lavet den dygtige duo, stylist @josefin.haag and duo @emilylaye . Midnatt lykkes altid skabe nogle utroligt smukke og inspirerende billeder som man ligesom vil 'flytte ind i'. Nu skal jeg i bad inden jeg skal hen til en dejlig yinyoga time. Det er hverdagsforkælelse der vil noget.

Ha en dejlig dag, Kh Caroline

 

 

Forårsfavoritter i Bolig Magasinet

 

Nogen gang kan en lille ny ting være med til løfte energien i dit hjem eller inspirere til at rykke rundt på tingene og se det hele på en ny måde. I seneste nummeret af @boligmagasinetdk har jeg udvalgt nogle forårsnyheder som kan give rummet det der lille ekstra.

Jeg arbejder som interiørstylist og hjælper dig gerne at indrette dit hjem eller kontor så det er funktionelt, personligt og smukt. Jeg guider dig både online via FaceTime/Skype og i dit hjem. Du finder de forskellige prispakker inde på carolineflindt.com under indretningsrådgivning.

Du kan også altid maile mig på cf@carolineflindt.com

Mine 'vasefavoritter' i Bolig Magasinet

 
IMG_5810.jpg

Jeg elsker at sætte smukke ting sammen både i virkeligheden og i min computer, så det er med stor glæde jeg laver shoppingsider som den her til forskellige magasiner. I den her måned har jeg som I kan se udvalgt nogle fine og tidløse vaser til Bolig Magasinet. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at lave flere af den slags her inde på bloggen som den her eller den her, men tiden rækker ikke til lige nu. Jeg har ikke opgivet det men der er bare så mgt der skal på plads når man er ved at starte firma op. Bla. har jeg et rigtigt spændende samarbejde på vej som jeg tror rigtigt meget på. Skal nok fortælle jer alt om dette lidt længere frem. Nå nu skal jeg ha det sidste med mit momsregnskab på plads. Ønsker jer alle en skøn dag i dette smukke med utroligt kolde vejr.

Kh

Caroline

'Husdrömmar' og Svenskt Tenn

IMG_6180-1200x1200.jpg

God morgen!

Håber I har sovet godt! Jeg sov som en sten efter at jeg kom i seng lidt senere end jeg plejer, ville så gerne nå at se det svenske boligprogram 'Husdrömmar' som går lige nu på SVT Play. Jeg bare ELSKER dette program, bliver ligesom helt opslugt af at følge passionerede mennesker og deres vej til drømmehjemmet. I den her uge handler det om et ungt par som købt en gammel skole på landet i Skåne, lige noget for mig som elsker gamle smukke huse og Skåne:-) 

I den her uge er det også møbelmesse i Stockholm. Sidste år var jeg der sammen med min mand Christian, men i år springer vi over. Der har været sååå meget andet at se til og i næste uge er det vinterferie her i Kbh hvor jeg regner med at holde fri så, skal liiiige ha styr på lidt forskelligt inden da. I forhold til messen så kan jeg mærke at jeg har det lidt sådan dobbelt med det hele. Der sprøjtes nyheder ud og jeg tænker bare har vi brug for dette? Samtidigt så er der nogle nyheder der fanger mit interesse. Svenskt Tenn laver altid en fin udstilling i forbindelse med messen og at komme forbi butikken på Strandvejen plejer at være en af mine højdepunkter. Heldigt at Annette som har bloggen 'Inredningshjälpen' er så flittig til at rapportere fra messen, så jeg kan få lidt updates derfra. I år har man på Svenskt Tenn inviteret nogle designstuderende til at forttolke Josef Franks mønster under titeln 'Ten Textile Talents'. Resultaterne er virkelig smukke og nogle udvalgte designs kommer efterfølgende at kunne købes i butikken. Spændende!

Nu skal jeg ta min lille 'morgentur' i vores hjem og sætte ting på plads, fikse min madpakke(i dag arbejder jeg ekstra i butikken) og gøre mig klar til endnu en arbejdsdag. 

Nyd din onsdag! Kh Caroline

 

Månedens favoritter: November

- INDEHOLDER REKLAMELINKS -

NOvember..... (1).jpg

Kande / Taske / Stjerne /Armbånd / Pude / Kop / Stol / Bog / Lys

Hej kære du, håber du nyder november selv om det er mørkt og vådt ude. Jeg tænker at det lige nu er enormt vigtigt at gøre gode ting for sig selv, gøre ekstra meget ud af hverdagshyggen og sørge for at ens omgivning er smuk og harmonisk og på den måde give os selv et ekstra skud energi i mørkeret. Jeg tror også at det er vigtigt at vi  tager os tid til at sætte os godt tilrette et rart sted, måske med en god kop te eller kaffe og kigge på nogle smukke billeder, læse noget spændende eller ringe en ven eller familiemedlem du ikke snakket med i lang tid.

Fordi det nu er november så tænkte jeg at jeg ville liste nogle fine ting jeg fundet når jeg surfet rundt på nettet. Se det som en lille inspiration til tiden vi er i lige nu. Den røde taske må stå for det lidt skæve og sjove som vi ikke må glemme i hverdagen. En rød taske, blomst eller måske et rødt neglelak er uden tvivl en humørhøjere i vintertid. Håber dette kan inspirere dig at gå hjem og gør hverdagen lidt smukkere. 

Ha en fantastisk dag, Kh Caroline

Vil du ha daglig indretningsinspiration så følg mig på instagram: @carolinesbeautifulinteriors

Vil du ha hjælp med at skabe harmonisk indretning i dit hjem eller på din arbejdsplads så kan duskrive til mig her cf@carolineflindt.com

Caroline's favoritter: 11 stilede urtepotter

- INDEHOLDER REKLAMELINKS -

dazzle.jpg

1. // 2.  // 3. // 4. // 5. // 6. // 7. // 8. // 9. // 10. // 11.

Planter er mere populære end nogensinde og det er jo ikke så underligt, det giver god energi i hjemmet og vi har alle det godt af at være tæt på lidt grønt i vores hverdag. I dag har jeg samlet nogle smukke urtepotter som jeg synes er skønne på hver deres måde, samtidigt som de giver nyt liv til vindueskarmen. Håber du kan lide dem!!

KH

Caroline