En tidløs boligfavorit

IMG_1566.JPG

Hej venner!

Sidder og skal lave en artikel om kommende tidløse klassiker til hjemmet og tænkte at jeg vil dele med mig af en af mine langtidsholdbare favoritter her hjemme. ‘La Plata’ mønstret er en af mine absolutte favoritter af Josef Frank fra Svenskt Tenn. Det har følget mig siden jeg fandt det i en kasse med restestykker på Svenskt Tenn i Stockholm for 20 år siden og hængt på mit værelse i Nice, London, Århus og København. I dag har jeg lavet det om til en pude og jeg bliver stadigvæk lige så glad når jeg kigger på den. Tænk, DET er godt design efter min mening.

Hvilken ting er din tidløse klassiker der hjemme? 

IMG_1565.jpg

Foto: Thomas Dahl for Bolig Magasinet

SE MERE:

Bæredygtig indretning for mig er….

Screen Shot 2018-10-03 at 14.24.22.png

Der snakkes mere og mere om bæredygtig indretning, DET synes jeg er super fordi vi bliver nød til at forholde os til det faktum at vores moder jord er stresset pga vores måde at leve på. Lige som @livingbyw så fint skriver på sin blog, så er det utopi at vi holder op med at konsumere ting, men det er hvor tit vi konsumerer og fremfor alt hvad vi konsumerer der er vigtigt. Lige nu læser jeg de tre bøger I ser på billedet sådan lidt på skift. Især den blå bog længst til venstre af @idamagntorn er rigtigt inspirerende og interessant fordi den på en meget basic måde beskriver hvad vi kan gøre i vores hverdag for at leve mere bæredygtigt i vores hjem. Jeg tror vi kommer til at se meget mere genbrug og så håber jeg på at firmaerne kommer til at ta sig sammen og satse meget mere på materialer som er forsvarlige. Hos Frida på @trendenser kan I læse meget mere om dette og ikke mindst hos @signewenneberg som jo selv bygget sit helt egne bæredygtige hus!! Hurra for dette!!.

Bæredygtig indretning er også at passe på det vi har og at tænke os om inden vi køber nyt og at droppe hovsa løsninger. Her er det vi indretningsrådgivere kan komme ind og gøre en forskel, ved at komme med input på så vel køb som stil og ikke mindst placering af rum, funktioner og møbler. Jeg kunne godt tænke mig at læse og lære meget mere om dette så derfor vil jeg høre jer, har I nogle gode bøger, blogs, instaprofiler, filmer, podcasts I kan anbefale mig?

Og til de firmaer der laver bæredygtigt design, send endelig pressemeddelelser på min mail cf@carolineflindt.com så vil jeg dele disse produkter på mine platforme når jeg har mulighed for det.
Nå, det var mine tanker om dette for nu. Jeg glæder mig til at blive klogere og vil prøve at dele med mig mere om dette her på insta, bloggen fremover.
#bæredygtigbolig #harmoniskerum#bæredygtiglivstil #hållbarinredning#fengshui #bogtips