Kig ind i Line Thit Klein's køkken!

elle-decoration-fredericia-trinidad-line-thit-klein.jpg

Foto: Nicolas Tobias Følsgaard

Det er altid en fornøjelse at se fotograf Line Thit Kleins billeder. Udover at være en glimrende fotograf så har hun også en utroligt god stil. Lige nu kan du kigge ind i Lines smukke køkken og høre hendes tanker om indretningen på Elle Decorations site. Er du til hyggelig og afslappet indretning, tidløst design og lækre materialer så er dette helt sikkert noget for dig.

Se filmen HER!!

 

SE OGSÅ:

Min weekend - X-factor, Picasso og hænderne i luften...

IMG_6828.jpg

Hej!

Mandag og vinterferie her i København, Violen har fri fra skole og vi arbejder lidt på skift her hjemme. I slutningen af ugen smutter vi til Sverige for at stå på ski og hygge hos min mor.

Min weekend var virkelig dejlig og tiltrængt. Jeg er begyndt at være offline i weekenden dvs jeg prøver at lade vær med at poste noget som helst på mine digitale kanaler. Det kan varmt anbefales, fordi hvis jeg ikke poster så har jeg heller ikke trang til at gå ind og kigge hele tiden. 

Sidste uge var en sådan uge hvor alt lige pludseligt sammenfalder, så fredag landede jeg tungt i sofaen foran X-factor med min familie. Såå dejligt. I lørdags inviterede svigerfar os på tur nord på til Louisiana. Det er noget af det absolut bedste jeg ved, at hoppe ind i en bil med familien og komme væk fra hjemmet i nogle timer og se en udstilling eller lignende. En klassisk lørdags- eller søndagstur helt enkelt! Lige nu er der en rigtigt god udstilling med keramik af Picasso på Louisiana og jeg kan varmt anbefale jer at besøge denne. Elsker hans streg og hans farver.

IMG_6805.jpg

Violen foran mesteren:-)

IMG_6789.jpg
IMG_6818.jpg

Elsker Louisianas børneværksted. Det hele er linet op og det eneste man skal gøre er at sætte sig ned og gå igang. V og jeg lavede Picasso inspirerade små lerting i miniformat. Elsker at sidde og lave kreating sammen med dette skønne lille menneske.

IMG_5621.jpg

Weekenden sluttedes af med et brag af en koncert ude på Royal Arena, sammen med min kære mand. Jeg hade givet C billetter til Kygo i julegave og mine armer var i luften hele aftnen. Må hellere ind og finde en ny koncert vi kan købe billetter til hurtigst muligt!

Håber jeres weekend været dejlig! Nu skal jeg igang med aftensmaden, se gårsdagens afsnit af Broen og så skal jeg meget tideligt i seng.

 

Skab stilen: Nobis Hotel Copenhagen

- INDEHOLDER REKLAMELINKS -

I går var jeg til DUX pressemøde på det nyåbnede Nobis Hotel Copenhagen som ligger lige ved siden af Glyptoteket. Jeg hade glædet mig meget til at opleve hotellet live, efter at have set en masse billeder af den smukke indretning på instagram. Udover at få høre en del om brandet DUX som leveret senge til hotellet, så fik vi allesammen høre et lilleoplæg om søvn, meditation og åndedrættet og som prikken over i så fik vi en skøn morgenmad med sunde grøntsagsjuicer og lækker quinoagrød. Behøver jeg sige at jeg var meget tilfreds med den her start på dagen?

For at summere stilen på hotellet har jeg lavet en lille 'skab stilen' collage til jer. Håber I kan lide det. 

3.jpg

Caroline's favoritter: 11 stilede urtepotter

- INDEHOLDER REKLAMELINKS -

dazzle.jpg

1. // 2.  // 3. // 4. // 5. // 6. // 7. // 8. // 9. // 10. // 11.

Planter er mere populære end nogensinde og det er jo ikke så underligt, det giver god energi i hjemmet og vi har alle det godt af at være tæt på lidt grønt i vores hverdag. I dag har jeg samlet nogle smukke urtepotter som jeg synes er skønne på hver deres måde, samtidigt som de giver nyt liv til vindueskarmen. Håber du kan lide dem!!

KH

Caroline

STILLEBEN kitchen

caroline flindt stilleben kitchen

Foto: Maja Flink för Stilleben Kitchen

Hej, håber at I nyder jeres weekend!

Om lidt skal jeg cykle ned i Stilleben no.22 ved Torvehallerne og spise lidt morgenmad i STILLEBEN kitchen , et helt nyt køkkenkoncept som er lavet i samarbejde mellem Stilleben damerne Jelena og Ditte og arkitektfirmaet Hjorth Rahbek. 

caroline flindt stilleben kitchen
caroline flindt stilleben kitchen
caroline flindt stilleben kitchen

STILLEBEN kitchen er et tidsløst, smukt og gedigent snedkerkøkken med fine detaljer og håndmalede elementer i en dæmpet og delikat farveskala. 

caroline flindt stilleben kitchen
caroline flindt stilleben kitchen

En af firmaets første kunder er Andrea Elisabeth Rudolph(stiftere af Rudolph Care) som er kendt for sin gode stil. Til hendes nye sommerhuskøkken faldt valget på et lyseblåt køkken i charmerende 50'er stil.

 

Følg mig gerne på instagram  @carolinesbeautifulinteriors

Vil du have hjælp med indretning i dit hjem eller på din arbejdsplads så kontakte mig gerne på cf@carolineflindt.com

Ordrupgaard + Finn Juhl's hus

carolineflindt-ordrupgaard-6.jpg

Siden min barndom har jeg elsket at hoppe ind i bilen og ta på søndagstur med familien. For nogle uger siden kom min kære svigerfar og hentede os op for en tur nord på. Målet var Ordrupgaard som jeg har haft lyst til at besøge i lang tid.

carolineflindt-ordrupgaard-5.jpg

Vejret var helt fantastisk med høj sol og dejligt crispy efterårsluft. Efter en tur igennem kunstudstillinerne spiste vi frokost i solen. Så dejligt.

carolineflindt-ordrupgaard-2.jpg

Med en is fra Skarø i hånden gik vi så ud i den tilhørende park for at kigge på de forskellige spændende kunstinstallationer.

carolineflindt-ordrupgaard-3.jpg

Her har ni mig, manden og Viola hvis I kigger ordenligt efter:-)

carolineflindt-ordrupgaaard.jpg

Olafur Eliassons værk med røg eller damp, som jeg set utallige billeder af på insta fangede pigernes interesse. 

carolineflindt-ordrupgaard.jpg

For mig var højdepunktet at kigge ind i Finn Juhl's hus som selv om det var slidt var en skøn oplevelse. Elsker hans smukke formsprog og designs.

Har du mulighed så ta endelig turen op nord på og vil du få endnu en dansk arkitekturoplevelse med så kan du droppe isen på Ordrupgaard og ta ned på Oliversgarage i  Skogshoved havn og få en is. Isbaren ligger nemlig i Arne Jacobsens gamle verdenskendte tankstation.