Wow vilken vecka!!

IMG_7083.jpg

Fredagslistan utgår idag, jag är helt enkelt för trött efter en intensiv men mycket minnesvärd vecka. I stället får ni några bilder från mina två dagar med Frida och hennes fina agent Helene, som jag haft äran att guida runt i mitt älskade Köpenhamn. Vi hann långt i från med allt på min lista, för denna stad har ju massor av underbara ställen att besöka, men vi fick betat av några favoriter som julborden hos Royal Copenhagen, Kinfolks huvudkontor, Fritz Hansen, Gubi, Beau Marché och så blev vi eniga om att spara resten till nästa besök. Det var super härligt att vara 'turist' i sin egen stad och vi alla tre njöt verkligen av ett juligt Köpenhamn medan vi pratade om allt mellan himmel och jord. Dagen avslutades på topprestaurangen Relæ där vi med stor begeistring fick bord bredvid köket, och kunde följa med i kockarnas imponerande arbete. På torsdagen lyckades vi att ta en snabbis förbi hos Frama innan tjejerna hoppade in i taxin för att hinna med tåget hem till Göteborg. Efter detta strosade jag från Nyboder till Atelier September och fick mig en kopp kaffe, dom klassiska avokadomackorna och en skål med grapefrukt, innan jag gick på julklappsjakt. Nu är det fredagkväll och jag skall strax packa, för i morgon skall familjen på en liten miniweekend i Sverige hos min kära familj.

Önskar dig en fin helg,

Kram Caroline 

 

Seventeendoors

myhallwayulrikarandel.jpg

Halloj på er!!

I går var en sådan dag när allt kändes trögt, men i dag vaknade jag upp och kände mig mycket mer inspirerad och glad, thanks god för det:-) I dag vill jag tipsa om en bloggare som jag följt ett tag. Svenska läsare känner säkert till Ulrika Randels härliga blogg Sventeendoors, men för danska läsare är hon kanske lite mer okänd. Anyway, efter att först ha bloggat på portalen Lovely Life och sedan på egen portal har Ulrika nu börjat blogga hos inredningstidningen Residence vilket ju är super häftigt, STORT grattis till dig Ulrika om du läser med här:-) Bilderna här visar Ulrikas hem som ligger i Vasastan i Stockholm. Jag gillar hennes val av färg på väggarna och tänker att den ljust gula kommer till att målas i ett av våra rum här hemma inom snar framtid. 

ulrikarandelpiedestal-1.jpg

Gillar den krämfärgade sänggaveln i textil och den vackert blå väggen. Fräsch kombination!!

Nu skall jag jobba vidare så önskar er en härlig dag och om ni inte allaredan gör det så gå in på insta och följ Ulrika här . 

Alla bilder är lånade från Ulrikas blogg! 

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR: