Godt nyt 2019!!!

Screenshot 2019-01-01 at 09.55.41.png


Godt nyt år venner!

Håber jeres aften var dejlig i går og at I kom godt ind i det nye år. Vi blev forkælede hjemme hos gode venner og idag tænker jeg bare nyde dagen, slappe fuldstændigt af, spise det jeg har lyst og gå meget tidligt i seng. Så ‘done’ med 2018 og klar og spændt på hvad 2019 vil byde på.

Så længe jeg har disse to ved min side kan jeg klare hvad som helst ❤️❤️. #family #2019 #happynewyear #cf_myfamily


Mandag og nystart!

IMG_8714.jpg

Hej!

Håber du er kommet godt i gang med ugen. For mig er det en lidt særlig dag fordi jeg fra idag har en kontorplads hos Nomad Workspace.  Jeg har siden jeg blev selvstændig siddet hjemme i vores lejlighed. Jeg er jo ret glad for mit hjem så i starten var det skønt at ikke skulle afsted om morgen og efter 10 år i kontorlandskab på en redaktion, nød jeg i starten at ikke skulle forholde mit til en masse mennesker, lyde mm. På den senere tid har jeg virkelig haft lyst til at ha et sted hvor jeg skulle møde op og møde andre spændende og søde mennesker som man kan sparre med. For mig betyder mine omgivelser rigtigt meget, så derfor er jeg nu endt på Nomad som er et super rart sted at være. Bagved indretningen står det meget populære firma Spatial Code som er super dygtige og virkelig kan det der med farver. At jeg bor lige 5 min væk på cykel og at Ravnsborggade og Elmegade ligger lige udenfor døren er heller ikke så dumt. Nu skal jeg lige svare på lidt mails og pakke sammen og cykle hjemad langs søernes og nyde at komme hjem og holde helt fri resten af dagen. Det fede med kontorplads i byen er at grænserne mellem arbejde og fritid bliver tydligere hvilket jeg tror er rigtigt godt på den lange bane.

Pas på dig selv og nyd resten af din dag,

Dbh

Caroline

 

 

 

#carolineflindt_2018 - MARTS

51D68E6D-832E-4BD5-B906-CE31AD9115EA.JPG

Ny måned og tid til at kigge tilbage på måneden der gik. Lige nu synes jeg det hele går så stærkt, jeg synes lige det var Januar.  Men jeg må sige at jeg er glad for at vi nu er nået til April fordi jeg trænger simpelthent til lys, varme, grønne blade på træerne og for min del på det hele gerne springe ud inden alt for længe. Bare det at vi er gået over til sommertid gør jo en kæmpe forskel.

Marts har været lidt af en stille måned og sådan lidt introvert. Måske er det i virkeligheden lidt af stilhed for stormen på den gode måde. Jeg har takket nej til nogle opgaver der ikke før mig hen hvor jeg vil og plantet frø til nye samarbejde som jeg håber skal vokse sig stærke over tid. Jeg er blevet husket på at jeg skal lytte til min mavefornemmelse og at jeg ikke skal pushe på for meget uden ha tillid til at det der skal ske kommer til at ske. 

Privat har vi endelig booket ferie til Mallorca i juni og guderne skal vide at jeg glæder mig. Jeg har ikke været god til at holde helt fri hverken i jul, vinterferien el. i påske. Der har hele tiden været ting min hjerne skulle forhold sig til, hvilket gjort at jeg ikke kommet helt ned i gear. Den kommende måned vil jeg passe ekstra godt på mig selv hele vejen rundt og sørge for balance i aktivitet og hvile. 

Jeg tænker det var det hele for nu. Nu skal jeg rydde op i køkkenet og sørge for at komme ud og få lidt D-vitatmin. Ønsker dig en skøn sidste dag på påskeferien!

Vi snakkes!!

Caroline 

 

SE OGSÅ:

En lille påskehilsen og lidt om 'Radiohuspendeln's nye placering i vores hjem.

IMG_6191.JPG

Hej!

Vil bare kigge ind og sige hej her midt i påskeferien. Håber I nyder fridagene og får slappet godt af. Her hjemme har den stået på 9-års fødselsdag for vores lille Viola og så har min kære mor være på besøg fra Sverige. Fine dejlige mamma som ordner og fikser så fint her hjemme, taknemmelig for at ha hende i mit/vores liv. Idag har vi ikke lavet meget mere end at flade ud og spise. Jeg har fået mig en times gåtur rundt mine elskede søer med en virkelig interessant podcast i mine ører, men ellers er der ikke sket det store.

Eller jo, en god ting der er sket er at Christian flyttet vores Radiohuspendel fra stuen ind til køkkenet, så den nu hænger fint over spisebordet. Jeg ELSKER den lampe, formen er så enkel og tidløs. Første gangen jeg fik op øjnene for den var faktisk på Stilleben kvindernes kontor den gang de hade butikken nede i strædet. Jeg skulle låne ngt til Bolig Magasinet og fik komme op på deres kontor hvor de hade en gammel Radiohuspendel hængende. Jeg kan huske at jeg tænkte at en dag skal jeg ha en sådan fin pendel hjemme hos mig. Nu hænger den her og lyser op vores køkken på smukkeste måde:-). At vi bor ved siden af Radiohuset, som er en af min yndlingsbygninger i København, gør jo at det hele passer endnu bedre sammen.

Well, well, nu skal jeg lave en nem og hurtig aftensmad til os og så skal jeg lande i sofaen med de andre to hvor vi aftalt at vi skal kigge på Solsidan som for jer danske er lidt en svensk version af Klovn.

Ønsker jer alle en skøn aften,

Kh Caroline

 

 

Tirsdag og 'Semmeldagen'

IMG_6838.jpg

Efter at ha blevet bombarderet med billeder af svenske fastelavsboller 'Semlor´på insta hele dagen, sendte jeg manden forbi bageren efter teboller så jeg kunne lave en hurtig semla til eftermiddagskaffet. Smagen af bolle, fløde, marsipan og nykogt kaffe er såå lækker! Tænker at jeg må ha en ægte en af slagsen i morgen da vi tar til Sverige og så må 'Semmelsæsonen' være over for den her gang. Nu skal jeg ud og gå en morgentur!

Ønsker dig en fantastisk onsdag!

 

SE OGSÅ:

'Husdrömmar' og Svenskt Tenn

IMG_6180-1200x1200.jpg

God morgen!

Håber I har sovet godt! Jeg sov som en sten efter at jeg kom i seng lidt senere end jeg plejer, ville så gerne nå at se det svenske boligprogram 'Husdrömmar' som går lige nu på SVT Play. Jeg bare ELSKER dette program, bliver ligesom helt opslugt af at følge passionerede mennesker og deres vej til drømmehjemmet. I den her uge handler det om et ungt par som købt en gammel skole på landet i Skåne, lige noget for mig som elsker gamle smukke huse og Skåne:-) 

I den her uge er det også møbelmesse i Stockholm. Sidste år var jeg der sammen med min mand Christian, men i år springer vi over. Der har været sååå meget andet at se til og i næste uge er det vinterferie her i Kbh hvor jeg regner med at holde fri så, skal liiiige ha styr på lidt forskelligt inden da. I forhold til messen så kan jeg mærke at jeg har det lidt sådan dobbelt med det hele. Der sprøjtes nyheder ud og jeg tænker bare har vi brug for dette? Samtidigt så er der nogle nyheder der fanger mit interesse. Svenskt Tenn laver altid en fin udstilling i forbindelse med messen og at komme forbi butikken på Strandvejen plejer at være en af mine højdepunkter. Heldigt at Annette som har bloggen 'Inredningshjälpen' er så flittig til at rapportere fra messen, så jeg kan få lidt updates derfra. I år har man på Svenskt Tenn inviteret nogle designstuderende til at forttolke Josef Franks mønster under titeln 'Ten Textile Talents'. Resultaterne er virkelig smukke og nogle udvalgte designs kommer efterfølgende at kunne købes i butikken. Spændende!

Nu skal jeg ta min lille 'morgentur' i vores hjem og sætte ting på plads, fikse min madpakke(i dag arbejder jeg ekstra i butikken) og gøre mig klar til endnu en arbejdsdag. 

Nyd din onsdag! Kh Caroline

 

JANUAR 2018

52215554-B05B-487D-BD33-F56268D87020.JPG

Eftersom tiden flyver afsted og vi allerede er inde februar, så er det nu blevet tid til en ‘9 billeders summering’ fra januar. Efter flere måneders knoklende kan man endelig opleve en række av vores boligreportager i diverse danske og svenske blade. Jubiii hvor er det bare skønt at se de forskellige cases på print. Det er virkelig en fornøjelse at få lov til at komme indenfor hos alle disse søde mennesker og får opleve deres hjem og jeg glæder mig til alle dem vi skal besøge i løbet af 2018. Ellers har den stået på fødselsdag for min mand og besøg af en af min bedste veninder fra Sverige. Vi fik snakket og hygget og det var virkelig vidunderligt. Alt i alt en måned med overvejende positive oplevelser og nu går vi mod lysere tider hvilket er tydeligt når jeg henter i skolen og det er ved at være lyst i stedet for kulsort.

Håber I er kommet rigtigt godt ind i det nye år.

Ha en dejlig aften, Caroline

Mine julegaver 2017 - Onlinekursus i Feng Shui, opvaskemiddel og nogle designklassiker...

- INDEHOLDER REKLAMELINKS -

2.jpg

Julen 2017 er forbi men jeg tænkte det kunne være lidt sjovt at se hvad jeg var heldig at finde under juletræet den 24:e dec. 

1. Ok, dette er lidt snyd, Ida Magtorns smukke, vigtige og inspirerende bog låg ikke under træet, men den er tænkt som en julegave til mig fra mig, så den skal jeg snarest klikke hjem. Jeg har det seneste år tænkt utroligt meget over hvordan jeg skal forholde mig til ting og indretning når verden ser ud som den gør. Jeg er overbevist som ægte æstetiker at vores omgivelser har stor betydning for vores velvære, spørgsmålet er med hvilke produkter og møbler man vælger at indrette sig? Dette og meget andet kan jeg forstå at Ida på smukkeste vis skriver om i sin seneste bog. Så den må jeg altså have fingrene i.

2. Jeg spiser meget gerne en lækker grov salat til hvert måltid og har i lang tid været på jagt efter de perfekte salatbestik. Nu ligger dette sæt i lille og stor størrelse hjemme i vores køkkenskuffe. Perfekt eftersom vi allerede har hverdagsbestik fra Kay Bojesen , som jeg i øvrigt er helt vild med. Næste juleaften må julemanden gerne komme med nogle spiseskeer, så er bestiksamlingen helt komplet!

3. 1 liter opvaskemiddel i gave? Ja, den er god nok og denne fine flaske fra Meraki pynter virkelig på køkkenbordet. Hverdagsglæde helt enkelt:-)

4. Jeg elsker tanken om at lære nyt og blive klogere. Derfor blev jeg utrolig glad for denne kuvert som indeholdt et online kursus i Feng Shui med sidste års bedste indretningsbloggere(enlig svenske Elle Decorations læsere), Jannice Wistrand. Mange af de ting jeg intuitivt arbejdet med som interiørstylist bliver beskrevet her og mit mål er at bruge endnu mere af den her filosofi i kommende indretningsopgaver.

4. Lækre klassiske håndklæder kan man ikke få nok af. Jeg er vil med Georg Jensen Damask der har et tidløst design.

5. Min chef i butikken hvor jeg arbejder hver tirsdag, overraskede mig med en stor flot gave sidste dag inden jul. Inde i pakken låg denne vidunderlig plaid som jeg bruger dagligt når jeg laver yinyoga her hjemme eller skal hygge i sofaen med en god serie.

6. I mange år hade jeg et klassisk Triwa ur på armen. Nu er det bogstaveligt faldet fra hinanden så derfor var det så dejligt at finde et nyt svenskt ur i en af min pakker.

7. Vin gør sig virkelig godt i et lækkert gedigent vinglas. Dette år fik vi 4 nye til samlingen fra Kosta Boda. Tak mamma!

Glædelig jul og godt nytår, vi ses i 2018!!

Om en uge er det juleferie på rigtigt, men jeg tænker at begynde at geare ned så småt allerede nu, ved at ta en pause fra at poste her på bloggen og insta. Efter et år med opstart som selvstændig så skal der lidt tid til at komme ned i gear. Så jeg starter så småt på min juleferie fra i dag. Jeg har stadigvæk en deadline der skal afklares og to dage i butikken, men udover dette vil jeg de kommende dage sørge for at se julekalender med min lille Viol, se færdigt The Crown(hvor er den bare flot lavet), kysse lidt på min mand, ta middagslure(ELSKER powernaps), købe de sidste julegaver, lave yin yoga, gå ture, ringe en god veninde og ønske glædelig jul, læse en bog eller to og ja begynde samle op på 2017 og formulere mine mål for 2018. Der skal nemlig lidt forandringer til både privat og professionelt. Der skal fokuseres på det som er vigtigt og ikke mindst på det mit hjerte banker for mest af alt. Mere om dette i starten af januar.

Nu vil jeg bare ønske dig en fantastisk ferie når du når så langt! Pas på dig selv om dem du holder af. 

Merry Christmas and a happy new year!!

Vi ses i 2018!!