Apropos Kasper Eistrup....

inredning_vardagsrum_bokhylla.jpg

Foto: Peter Kragballe

Styling: Camilla Tange Peylecke

Via: Elle Decoration.se

Som jeg skrev i min sidste post så er jeg vil med Kasper Eistrups billeder. Kasper er ikke bare en mester med penslen og indenfor musikken, han har også en utroligt fornemmelse for at skabe et smukt og hyggeligt hjem. Jeg kan huske jeg første gang så hans hjem i tv-programmet ’Kender du typen’(et af mine yndlingsprogrammer by the way:-)) og tænkte at  det var noget helt særligt. Det var jeg ikke alene om. Inden længe havde den dygtige duo Camilla Tange Peylecke og Peter Kragballe lavet en skøn reportage som både blev vist i Elle Decoration DK og Elle Decoration Sverige. Eftersom stilen er totalt tidløs så synes jeg I skal ha mulighed for at se den igen.

I finder hele reportagen HER!

Kig ind i Line Thit Klein's køkken!

elle-decoration-fredericia-trinidad-line-thit-klein.jpg

Foto: Nicolas Tobias Følsgaard

Det er altid en fornøjelse at se fotograf Line Thit Kleins billeder. Udover at være en glimrende fotograf så har hun også en utroligt god stil. Lige nu kan du kigge ind i Lines smukke køkken og høre hendes tanker om indretningen på Elle Decorations site. Er du til hyggelig og afslappet indretning, tidløst design og lækre materialer så er dette helt sikkert noget for dig.

Se filmen HER!!

 

SE OGSÅ:

STILLEBEN kitchen

caroline flindt stilleben kitchen

Foto: Maja Flink för Stilleben Kitchen

Hej, håber at I nyder jeres weekend!

Om lidt skal jeg cykle ned i Stilleben no.22 ved Torvehallerne og spise lidt morgenmad i STILLEBEN kitchen , et helt nyt køkkenkoncept som er lavet i samarbejde mellem Stilleben damerne Jelena og Ditte og arkitektfirmaet Hjorth Rahbek. 

caroline flindt stilleben kitchen
caroline flindt stilleben kitchen
caroline flindt stilleben kitchen

STILLEBEN kitchen er et tidsløst, smukt og gedigent snedkerkøkken med fine detaljer og håndmalede elementer i en dæmpet og delikat farveskala. 

caroline flindt stilleben kitchen
caroline flindt stilleben kitchen

En af firmaets første kunder er Andrea Elisabeth Rudolph(stiftere af Rudolph Care) som er kendt for sin gode stil. Til hendes nye sommerhuskøkken faldt valget på et lyseblåt køkken i charmerende 50'er stil.

 

Følg mig gerne på instagram  @carolinesbeautifulinteriors

Vil du have hjælp med indretning i dit hjem eller på din arbejdsplads så kontakte mig gerne på cf@carolineflindt.com

Ordrupgaard + Finn Juhl's hus

carolineflindt-ordrupgaard-6.jpg

Siden min barndom har jeg elsket at hoppe ind i bilen og ta på søndagstur med familien. For nogle uger siden kom min kære svigerfar og hentede os op for en tur nord på. Målet var Ordrupgaard som jeg har haft lyst til at besøge i lang tid.

carolineflindt-ordrupgaard-5.jpg

Vejret var helt fantastisk med høj sol og dejligt crispy efterårsluft. Efter en tur igennem kunstudstillinerne spiste vi frokost i solen. Så dejligt.

carolineflindt-ordrupgaard-2.jpg

Med en is fra Skarø i hånden gik vi så ud i den tilhørende park for at kigge på de forskellige spændende kunstinstallationer.

carolineflindt-ordrupgaard-3.jpg

Her har ni mig, manden og Viola hvis I kigger ordenligt efter:-)

carolineflindt-ordrupgaaard.jpg

Olafur Eliassons værk med røg eller damp, som jeg set utallige billeder af på insta fangede pigernes interesse. 

carolineflindt-ordrupgaard.jpg

For mig var højdepunktet at kigge ind i Finn Juhl's hus som selv om det var slidt var en skøn oplevelse. Elsker hans smukke formsprog og designs.

Har du mulighed så ta endelig turen op nord på og vil du få endnu en dansk arkitekturoplevelse med så kan du droppe isen på Ordrupgaard og ta ned på Oliversgarage i  Skogshoved havn og få en is. Isbaren ligger nemlig i Arne Jacobsens gamle verdenskendte tankstation.

TIL SALG: Engelskt rækkehus i Klampenborg

caroline flindt bolig lutzau

For nogle timer siden da jeg kiggede mine blogfavoritter igennem så fangede Trendenser's seneste post min opmærksomhed, med billeder fra dette fantastiske hjem, som lige nu er til salg i Klampenborg hos Lützau. Jeg elsker den smukke farveskalaen, mikset af lækkert design, antikke møbler og moderne kunst. Jeg er ret sikker på at ejeren er en kendt og meget stilbevist dansk modekvinde, så det er ikke underligt at hjemmet har sådan en gennemført stil.    

caroline flindt lutzau
caroline flindt lutzau
caroline flindt
caroline flindt
caroline flindt
caroline flindt lutzau

Alle billeder fra: Lützau

Morgonkaffe hos Jaqueline

Att ha möjligheten att boka in en förmiddagskaffe med en vän som också är egen, är verkligen vardgslyx om du frågar mig. Blir alltid så inspirerad när jag läser Krickelins blogg eftersom hon är väldigt bra på detta, och denna veckan fick jag faktiskt till två 'coffeedates' med min kära vän Jaqueline som bor 5 min från mig. Jaqueline bor i en fin gammal lägenhet med de vackraste fönster och massa fina planter. Blir alltid så inspirerad när jag kommer hem til henne. 

Och här ser ni hennes matsalsfönster som var fullt av spirande växter, så fint!

Jaqueline har faktiskt tre balkonger, och här på köksbalkongen hade hon planterat massa fint efter helgens platskolebesök. Ljuvligt!! 

Är förälskad i denna hörna av vardagsrummet. Fotot är helt fantastiskt, skulle gärna ha mer fotokonst hemma hos oss. 

Nu skall det fixas frukost här hemma. Ser ut som att vädret blir vårigt och härligt idag, så skall helt klart ut och njuta av solen lite senare.

Var rädd om dig och ha en skön söndag!

Fem från fredagen

Hej!

Söndag och helg, såå skönt.

Min man är i Edinburgh på den årliga killresan, så jag och lilla V är hemma själva. Delar med mig av några bilder från fredagen och med dem önskar jag dig en härlig och lugn söndag. Jag skall beställa födelsedagspresenter till V som bli 8 år den 29:e, och så skall jag på 'marsvinsjakt' på nätet, vi har nämligen lovat den lilla damen att hon skall få två nya små husdjur på 8-årsdagen! Wish me luck!!

I tisdags var jag på blomstershopping vid Torvehallerne för att ha lite fint med mig till onsdagens inredningsreportage. Tyvärr blev familjen som vi skulle besöka sjuk, så blommorna fick komma hem till mig i stället. Nu står dom så fint här på köksbordet, så inget ont som inte har något gott med sig.

Här vid sidan av min säng har jag mitt lilla hemmakontor. Att jobba hemma kan ha sina fördelar men allra helst skulle jag vilja ha mitt egna kontor med ett stort vitt bord med plats till massa tidningar och annat härligt som inspirerar mig, samt en hel vägg med ett gigantiskt moodboard. Vi får se vad framtiden har att bjuda på:-)

Dessa tre böcker inhandlades i veckan, har ni sett ett vackrare bokomslag? Mindfullness boken är en del av den litteratur vi skall läsa i min YINMIND utbildning som börjar i maj. De andra två är böcker av den danska författaren och DJ:n Maria Gerhardt som gick bord i fredags efter lång tids cancersjukdom. Otroligt sorgligt.

Jag brukar aldrig delta i tävlingar, men när jag såg att Frederikke Aagaard utlottade en av sina otroligt fina konstverk på insta kunde jag inte låta bli att vara med. Som ni kan se så blev denna magiska hängande skulptur min och nu skall jag bara hitta den perfekta platsen.

Jag längtar efter sol så vi kan starta balkong säsongen igen. Fortfarande lite vått ute och i natt var det frost men väderutsikten ser solig ut i veckan, så jag hoppas på det bästa.

Heja HAY!!!

Som halvdansk(ja jag har nu snart bott halva mitt liv i Dk!!) så är man ju lite småstolt över HAY, som alltid har en fantastisk förmåga att ligga steget före och överraska med nya spännande koncept och samarbeten. På Stockholmsmässan i februari presenterade man stolen 'Reslut Chair' og 'Pyramid Collection' som är en relancering från slutet av 50-talet. Jag fastnade för miljöbilderna som är mycket mer levande än Hays normala mer minimalistiska bilder.

Härligt och förfriskande om ni frågar mig!  

Läs mer om kollektionen HÄR!!

 

“We are mainly known as a company who collaborates with designers from our own time, but for me the link between these products and what we have been doing, is the approach to industrial design they employed to make them. The idea of working with materials and construction in an intelligent and reliable way, creating as much value for clients at a reasonable price; the Result Chair and Pyramid Table were originally about just this.”

Rolf Hay

Köpenhamnstips för kropp och själ - Sofiebadet

Så var man hemma i Köpenhamn igen och i kalendern står det 1 mars. Såå gott att vi nu officiellt lämnat vintern och att våren är på ingång. Ok, värmen låter vänta på sig men ljuset är här, och från och med nu så blir ljusare för varje dag. Februari blev en intensiv månad med hela tre Sverigeresor, så den kommande månaden har jag inga som helst planer på att lämna Köpenhamn. Jag gillar mina vardagsrutiner och längtar nu till att komma in i ett härligt flow med jobb, mat, träning och återhämtning. I dag startade jag min dag med en promenad till yogastudion och sedan ett mjuk yinpass som var precis vad jag behövde. Tack till lilla mig för att jag unnade mig detta. 

Bild lånad från Smartbox.

En sak som skall bokas snarast är ett besök på Sofiebadet. Jag har ett presentkort som går ut om en månad(!!!) så denna veckan skall jag ha bokat in mig på en härlig Hamam behandling och skämma bort mig själv. Som ni ser på bilden så är detta ett helt ljuvligt ställe, så skall bli underbart att tillbringa några timmar i denna vackra miljö.

Önskar dig en fortsat fin onsdag, hörs i morgon!!

Caroline