Fem från fredagen

Hej!

Söndag och helg, såå skönt.

Min man är i Edinburgh på den årliga killresan, så jag och lilla V är hemma själva. Delar med mig av några bilder från fredagen och med dem önskar jag dig en härlig och lugn söndag. Jag skall beställa födelsedagspresenter till V som bli 8 år den 29:e, och så skall jag på 'marsvinsjakt' på nätet, vi har nämligen lovat den lilla damen att hon skall få två nya små husdjur på 8-årsdagen! Wish me luck!!

I tisdags var jag på blomstershopping vid Torvehallerne för att ha lite fint med mig till onsdagens inredningsreportage. Tyvärr blev familjen som vi skulle besöka sjuk, så blommorna fick komma hem till mig i stället. Nu står dom så fint här på köksbordet, så inget ont som inte har något gott med sig.

Här vid sidan av min säng har jag mitt lilla hemmakontor. Att jobba hemma kan ha sina fördelar men allra helst skulle jag vilja ha mitt egna kontor med ett stort vitt bord med plats till massa tidningar och annat härligt som inspirerar mig, samt en hel vägg med ett gigantiskt moodboard. Vi får se vad framtiden har att bjuda på:-)

Dessa tre böcker inhandlades i veckan, har ni sett ett vackrare bokomslag? Mindfullness boken är en del av den litteratur vi skall läsa i min YINMIND utbildning som börjar i maj. De andra två är böcker av den danska författaren och DJ:n Maria Gerhardt som gick bord i fredags efter lång tids cancersjukdom. Otroligt sorgligt.

Jag brukar aldrig delta i tävlingar, men när jag såg att Frederikke Aagaard utlottade en av sina otroligt fina konstverk på insta kunde jag inte låta bli att vara med. Som ni kan se så blev denna magiska hängande skulptur min och nu skall jag bara hitta den perfekta platsen.

Jag längtar efter sol så vi kan starta balkong säsongen igen. Fortfarande lite vått ute och i natt var det frost men väderutsikten ser solig ut i veckan, så jag hoppas på det bästa.

#fotoutmaningmars2017 

carolineflindt-fredag-06.jpg

Hej!

Just nu har jag hoppat på Hanna Wendelbos #fotoutmaningmars2017 som går ut på att man varje dag under mars skall dela en bild på insta med utgångspunkt i ett nytt ord varje dag, idag är detta ord är ENERGI. När man varit utbränd så blir man extra observant på sin energi. Vad ger och vad tar energi? Något som ger mig energi är att promenera runt i denna vackra stad och gärna vid någon form för vatten och växtlighet. Idag startade jag min fredag med en morgonpromenad runt sjöarna. I mina öron hade jag Trendpodden med Johanna och Johanna, två energiknippen som alltid gör mig på gott humör och inspirerar mig i så väl privatliv och arbetsliv. På vägen hem stannade jag till på Nørrebro och köpte en bukett knallröda blommor till vårt köksbord. Nu skall jag jobba vidare så att jag kan hålla helg med gott samvete!

Kram C  

Göteborg

I går eftermiddag ankom jag äntligen till Göteborg. Jag bor hos min kära kusin med familj på landet och blir bortskämd med god mat, fika och gott vin på kvällen och i natt sov jag som en stock i gästrummet. Såå lyxigt. Idag har vi strosat runt på stan, ätit god lunch på Da Matteo och fikat på Antikhallarna. Jag har tagit massa bilder men som vanligt har jag svårt att begränsa mig, så delar upp dom i flera inlägg. Nu skall jag kolla Mello med min kusin, hennes man och mina kusinbarn.

Gillar man vackra blommor så skall man titta in hos Bunches by Blomrum.

Kul att äntligen få titta in hos Artilleriet.  

Tycker verkligen att butiken lever upp till den hype som skapats omkring den. Massa av fina stilleben och inspirerande områden helt i min stil.

Gillar verkligen dessa fina ljusstakar.

Min favorithörna i butiken just nu. Gillar verkligen färgerna.

Happy weekend!

IMG_8394.JPG

Fredagen är här och jag känner att jag behöver hålla helg nu med allt vad det innebär. Jag drömmer om långsamhet, att läsa, att vila och att vara med min familj. Att prata i telefon med dom som betyder något, äta bra, energigivande och god mat. Att var ute i friska luften och röra på mig.

Här en liten samling av saker jag gillar just nu. Visst har tulpanerna vackra färger? Citron och ingefära är ett must för att undgå envisa bakterier. Härliga ekologiska oljor och krämer ger spakänsla i mitt badrum. Nya vårskor som min man överraskade mig med i veckan. En härlig hög från Kartotek som kom med posten(tack snälla Julie). En keramikdekoration som min man gjort som jag tycker är så vacker. Och en 'dummy' av mina kommande visitkort som äntligen blivit skickade iväg till tryckeriet(tack, tack, tack snälla C:-)).

Nu skall jag in i köket och fixa kvällsmat och hålla helg.

Ha en fin kväll och helg, kram Caroline