FINALLY!!

IMG_5069.jpg

Styling: Caroline Flindt / Foto: Per Wessel / Tekst: Pia Olsen

Hej!

I dag er min første rigtige arbejdsdag i 2018 og hvad passer vel bedre end at tipse om at vores første boligreportage endelig er ude!! Jubii hvor er det bare dejligt at se det job man har gjort på print. Det er i månedens Bolig Magasinet du kan se mere af dette skønne hjem som vi besøgte en gang i foråret 2017. Ejeren, Marie Nipper som er kunstkurator og bor her sammen med sin lille datter og mand som også arbejder indenfor kunstbranchen. Så hvis du er nysgerrig på hvordan man kan indrette med kunst og måske vil ha nogle gode kunst tip så synes jeg du skal ta turen forbi kiosken på vejen hjem fra arbejdet og snuppe dette nummer af Bolig Magasinet. 

Blikfang til din væg

carolinesbeautifulinteriors-print

1/2/3/4/5/6

Da miljøbilledet med de fire fine rammer fra Moebe poppede op i mit feed tidigere på ugen, fik jeg lyst til at lave en blogpost med prints som jeg kan lide lige nu. Som I kan se så endte det med 5 smukke og cool fotoprints, som tydeligvis er det der fanger min opmærksomhed i øjeblikket. Der findes mange tips til hvordan man indretter med kunst, men det som jeg enlig synes er aller vigtigst når der skal investeres i nyt til væggene, det er at lytte til mavefornemmelsen så kan det næsten ikke blive andet end god og personligt. 

Nu skal jeg igang med dagen. I morgen går turen til Göteborg og min kusines 40-års fest hvilket jeg glæder mig rigtigt meget til. Jeg tænker at jeg inden jeg tager toget hjem mandag vil prøve at når en lille tur till Artilleriet, en af Sveriges bedste indretningsbutikker.

Ønsker dig en skøn fredag,

Kh Caroline