Moodboard - vores soveværelse

1.jpg

1. / 2./ 3./ 4./ 5./ 6./ 7./8.

Midt i den varmeste sommer ever så gik vi igang med at fikse her hjemme. Det startede med at vi skulle male væggene i stue og gang, men det endte med at vi nu snart har malet alle rum.

Jeg har enlig været meget glad for vores soveværelse, men de grå vægge var lidt for mørke og en væg skulle isoleres, så nu har vi endt med en lysere grå som er blevet super flot. Min man går altid 'all in' når han gør noget og nu står loft, stuk og vægge knivskarpe, såå flot.

Som inspiration har jeg samlet sammen lidt billeder på min Pinterest under Caroline_Bedroom2.0 . Der kan I finde masser af dejlig inspiration. Der er lidt tid til vi er færdige, billeder skal op, jeg skal fikse sengebord og så venter jeg på nyt sengetæppe. Skal nok vise jer billeder når det hele er på plads. Jeg kan simpelthen ikke finde link til billede nr. 5. Hvis I ved hvor jeg fundet det så skrive endelig så retter jeg det til hurtigst muligt.

 Har du brug for hjælp med at få indretningen på plads i et eller flere rum af dit hjem så maile mig på cf@carolineflindt.com

FØLG MIG:

Instagram: harmoniskerum

Facebook: Harmoniske Rum

Linkedin: Caroline Flindt

 

 

Drømmen om et harmoniskt soveværelse

Midnatt 7.jpg

Hej!

 Håber I har haft en skøn midsommar i Sverige og Skt Hans i Danmark i den her weekend. Åh, lige nu drømmer jeg mere end nogensinde om om et harmonisk og smukt soveværelse. Vi er ved at lave lidt om her hjemme og så pt er soverværelset et mindre kaos. Imens jeg venter på at min søde mand får spartlet vægge og malet klart, så nyder jeg synet af dette billede fra Midnatt Home som er lavet den dygtige duo, stylist @josefin.haag and duo @emilylaye . Midnatt lykkes altid skabe nogle utroligt smukke og inspirerende billeder som man ligesom vil 'flytte ind i'. Nu skal jeg i bad inden jeg skal hen til en dejlig yinyoga time. Det er hverdagsforkælelse der vil noget.

Ha en dejlig dag, Kh Caroline

 

 

Sweet dreams..

Hej!

Sitter och jobbar på en sovrumsartikel till Bolig Magasinet och upptäckte precis, att denna urfina bild som jag tänkt placera på en helsida i tidningen tyvärr redan visats i ett tidigare nummer. Snark.....:-( Men, hittade snabbt en ny bild som var minst lika fin, så nu tänker jag att jag kan dela detta härliga foto med er här på bloggen. Drömmen är ju en fluffig säng som denna, men har vist inte riktigt fått till det här hemma ännu om jag skall vara ärlig. Var kommer bilden från kanske ni undrar? Den kommer från HM Home och om jag inte minns fel är det Lotta Agaton som stylat i Kinfolks lokaler här i Kph.  Well, well, dax att vända tillbaks till jobbet igen. En halvtimme har jag innan jag skall över på skolan och hämta lilla V.

Önskar dig en fortsat fin dag!

Kram C