Drømmer du om et harmonisk, tidløst og personligt hjem?

Er du gået i stå med indretningen i et eller flere rum? Har du svært ved at skabe og ja overhovedet finde den der ‘røde tråd’ som alle snakker om? Har du for mange ting, for få ting, svært ved at prioritere hvad der skal blive, indkøbes og sendes videre til en ny ejer?

‘MED UDGANGSPUNKT I DIN STIL, DINE ØNSKER OG BEHOV HJÆLPER JEG DIG AT SKABE ET HARMONISK, TIDLØST OG PERSONLIGT HJEM DER GIVER RO OG ENERGI I EN TRAVL HVERDAG’.

Jeg har blikket og overblikket der skal til for at styre op indretningen i dit hjem. Med mig ved din side undgår du fejlkøb, får hjælp til at skabe indretning der holder over tid.

Jeg tilbyder indretningsrådgiving hjemme hos dig eller via facetime hvis du bor langt væk fra København.


Du er velkommen at maile mig på cf@carolineflindt.com eller ringe på +45 61333178 så kommer jeg med et tilbud.

Se mine indretningspakker her!!

Screen Shot 2018-10-10 at 09.10.46.png

Har du brug for indretningshjælp?

Hej venner,

Jeg vil bare kigge ind her hurtigt og sige hej og fortælle at jeg nu har opdateret prislisten på indretningsrådgivning her på sitet. Jeg har længe drømt om at lave flere indretningsopgaver, så det er jo et skridt i den rigtige retning at få mine forskellig indretningspakker ind her på sitet. Inden jeg kom ind i boligmagasinbranchen studerede jeg på Arkitektskolen i Århus og at sidde og fine frem til de smarteste og smukkeste indretningsløsninger er noget jeg savnet og vil glæde mig til at gøre mere af.

Så, har du eller nogen du kender brug for at få hjælp med indretningen af et eller flere rum i jeres hjem eller på jeres kontor så skriv eller ring så kan jeg fortælle mere.

De 3 pakker kan du finde HER!!

Nu skal jeg finde fokus og gå igang med en artikel til et kommende nummer af Bolig Magasinet. Det er et styk tid siden jeg lavet sådan en sag så det bliver sjovt.

Fortsat dejlig efterårsdag til dig, Kh Caroline

IMG_9643.jpg