Skal vi give dit hjem den kærlighed det fortjener? Jeg har ledige tider i februar og marts

1.jpg

Vil du se flere billeder fra mit hjem så kig ind under #cf_myhome på min instakonto!

Hej!

Januar er tiden hvor de fleste af os er topmotiverede til nystart i vores liv og vi går all in på så vel træning som at spise ekstra sund og styrkende kost. Men hvad møder os så når vi træder ind i entréen efter en lang arbejdsdag og en svedig løbetur, og fremfor alt hvilken følelse fremkalder de møbler, lamper, nipset og kunsten der udgør dit hjem i dig?

 At skulle gøre noget ved indretningen kan virke uoverskueligt i en travl hverdag. Men bare rolig for det er lige præcis her jeg kommer ind i billedet. Jeg har ingen følelsesmæssige hang ups på dine ting. Jeg har til gengæld rigtigt mange års erfaring fra indretningsbranchen, et skarpt æstetisk øje og bliver jeg utroligt motiveret at skabe indretningsløsninger der matcher dine krav og ønsker.

Lige nu har jeg ledige tider i både februar og marts, så måske er det lige nu du skal investere i dit og familiens hjem og booke mig til fx. en 1,5 h indretningsrådgivning hvor vi kigger på alt det du gået og funderet over i lang tid men ikke magtet gøre noget ved? Se mere info på pakke 2.

Eller så er du klar til en lidt større omgang og har brug for en mere konkret designplan og guidelines? I så fald vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på pakke 3 .

Vi er alle forskellige og mine pakker er bare til for at du skal kunne får en fornemmelse for hvordan det hele forgår. Jeg vil mere en gerne snakke med dig og forklare hvis der er noget der er uklart, så ring eller maile endelig så jeg kan forklare nærmere:-).


Du er varmt velkommen at maile mig på cf@carolineflindt.com eller ringe på +45 61333178 så kommer jeg med et tilbud.

Se alle mine indretningspakker her!!

 

 

FØLG MIG:

Instagram: harmoniskerum

Facebook: Harmoniske Rum

Linkedin: Caroline Flindt

Moodboard - Vores nye bogreol

1.jpg

HER finder I alle billeder og links!

Hej venner,

Kender I det der med at man går på ferie og lige pludseligt begynder kreativiteten boble? Min mand går gerne i gang med projekter og lige nu er han helt opslugt af at tegne op en ny reol til vores stue. Når man som jeg er en person med 1000 indretningsidéer, er super utålmodig og ikke særligt handy er det FANTASTISK at ha en ’designer/arkitektmand’ der har alle de rigtige værktøj, er tålmodig, elsker udfordringer og er frisk på at kaste sig ud i vilde projekter.

 Jeg har surfet lidt rundt for at finde inspiration til reolen som skal bygges langs en hel væg og omkring en dør i vores stue. Der skal også være en bordplade til et skrivebord hvor jeg skal sidde og arbejde. Det bliver lidt længere end det vi har lige nu, hvilket er fedt fordi så er der plads til lidt af det hyggelige (en stak magasiner, fint skrivebordsgrej, et duftlys mm) som gør hjemmekontoret personligt og inspirerende.

Screenshot 2018-12-31 at 07.16.17.png
Screenshot 2018-12-31 at 07.18.19.png

Her kan I se kontoret sådan ca, som det ser ud i dag. Lige nu er reolen alt for proppet med bøger, der er ikke nok bordplads og alt kan ses. I den nye reol skal der være skab i bunden til kontorgrej og andet man ikke gider kigge på hele tiden. Væggen i stuen er nu en varm grå farve og jeg tænker vi maler hele reolen i den samme kulør.

IMG_1552.PNG

Her kan I se 3D tegningen. Inddelingerne vil give mere ro til rummet og der bliver mulighed for at ha nogle hylder med fine ting.

 Jeg skal nok dele et billede af det hele når vi er ved at være klar, men der går vist lidt tid endnu. Der skal jo også være plads til livet:-).

Har du brug for hjælp med indretningen hjemme eller på kontoret?

 Jeg tilbyder indretningsrådgiving hjemme hos dig eller via facetime hvis du bor langt væk fra København.

Du er velkommen at maile mig på cf@carolineflindt.com eller ringe på +45 61333178 så kommer jeg med et tilbud.

Du kan se mine indretningspakker HER!!

 

FØLG MIG:

Instagram: @harmoniskerum

Facebook: Harmoniske Rum

Linkedin: Caroline Flindt

SE OGSÅ:

Drømmer du om et harmonisk, tidløst og personligt hjem?

Er du gået i stå med indretningen i et eller flere rum? Har du svært ved at skabe og ja overhovedet finde den der ‘røde tråd’ som alle snakker om? Har du for mange ting, for få ting, svært ved at prioritere hvad der skal blive, indkøbes og sendes videre til en ny ejer?

‘MED UDGANGSPUNKT I DIN STIL, DINE ØNSKER OG BEHOV HJÆLPER JEG DIG AT SKABE ET HARMONISK, TIDLØST OG PERSONLIGT HJEM DER GIVER RO OG ENERGI I EN TRAVL HVERDAG’.

Jeg har blikket og overblikket der skal til for at styre op indretningen i dit hjem. Med mig ved din side undgår du fejlkøb, får hjælp til at skabe indretning der holder over tid.

Jeg tilbyder indretningsrådgiving hjemme hos dig eller via facetime hvis du bor langt væk fra København.


Du er velkommen at maile mig på cf@carolineflindt.com eller ringe på +45 61333178 så kommer jeg med et tilbud.

Se mine indretningspakker her!!

Screen Shot 2018-10-10 at 09.10.46.png

Har du brug for indretningshjælp?

Hej venner,

Jeg vil bare kigge ind her hurtigt og sige hej og fortælle at jeg nu har opdateret prislisten på indretningsrådgivning her på sitet. Jeg har længe drømt om at lave flere indretningsopgaver, så det er jo et skridt i den rigtige retning at få mine forskellig indretningspakker ind her på sitet. Inden jeg kom ind i boligmagasinbranchen studerede jeg på Arkitektskolen i Århus og at sidde og fine frem til de smarteste og smukkeste indretningsløsninger er noget jeg savnet og vil glæde mig til at gøre mere af.

Så, har du eller nogen du kender brug for at få hjælp med indretningen af et eller flere rum i jeres hjem eller på jeres kontor så skriv eller ring så kan jeg fortælle mere.

De 3 pakker kan du finde HER!!

Nu skal jeg finde fokus og gå igang med en artikel til et kommende nummer af Bolig Magasinet. Det er et styk tid siden jeg lavet sådan en sag så det bliver sjovt.

Fortsat dejlig efterårsdag til dig, Kh Caroline

IMG_9643.jpg