Insta saves - Ferbuari

Detta ljuvliga vardagsrum hittade jag i @trinenoergaardcom vackra instafeed, lite ‘The Apartment’ stil eller hur?

Danska Elle Decoration har ännu en gång skapat ett fantastisk genomarbetat omslagsfoto med hjälp av duktiga @natcopenhagen som har en otrolig känsla för färg och komposition.

Ilse Crawford, vilken kvinna!! Älskar hur hon pratar om vikten av det vi omgiver os i denna fantastiskt inspirerande dokumentär på Netflix. @line.dahyernst är visst enig med mig:-)

Danska @the_closet har en super härlig instafeed med kläder i fina färger och mönster som jag gärna skulle vilja fylla garderoben med.

Vill fixa naglarna på slaong bums och få 'snyggtofflor' som tjejerna hos @food_pharmacy 

@Black_cph är en av min absoluta favoritbutiker i Köpenhamn. Älskar deras rena, tidlösa stil och blir helt lugn i kropp och själ av deras estetiskt minimalistiska univers. 

Jag är fan av @sara_aagaard , som har Shop Dora, personliga stil och vill att se mer av det röda köket som man skymtar på bilden.

Skall bli så kul att se Aiayu’s butik som öppnar i Stora Strandstræde här i mars. Kan visst inte bli annat än en succés. Bild från @marieworsaae .

Hur härlig är inte denna kvinna? Man måste ju bara älska @beyonce .

Insta saves - januari

Jag blev så glad när jag via Johanna upptäckte den nya lilla 'spara' knappen på Insta. I stället för att ha screendumps liggande bland sina vanliga foto, kan man nu spara bilderna direkt i insta appen, super smart ju! Här får ni nio av mina senast sparade bilder och links till de olika instaprofilerna.

Ha en fin söndag, kram C 

 

1. @pernille.vest I senaste RUM har Danmarks toppstylist besökt 'powerparet' Adam och Nadia Olive Schnacks kontor, som är allt annat än minimalistisk. Så befriande!

2. @jotunlady har underbara färger och ofta väldigt härliga miljöfotos.

3. @johannabradford  är en daglig inspiration med sina poetiska bilder. 

4. @_anni_lu_  Vill ha armen full av AnniLu's kulörta armband.

5. @dittereck Igår öppnade Stillebens nya butik som jag besökte en snabbis på väg hem yogan. Såå fin och inspirerande, jag återkommer snarast med fler bilder.

6. @heleneblanche gör så mycket vackert och har en ljuvlig instafeed.

7. @krickelin har i veckan besökt detta fantastiskt inredda café, älskar färgkombinationerna.

8. @skagerak_denmark levererar och har massa fina nya produkter på gång.

9. @karolinedelaconcha får mig att vilja packa alla mina svarta kläder längst bak i garderoben och gå bananas i härliga mönster och färger.