En lille påskehilsen og lidt om 'Radiohuspendeln's nye placering i vores hjem.

IMG_6191.JPG

Hej!

Vil bare kigge ind og sige hej her midt i påskeferien. Håber I nyder fridagene og får slappet godt af. Her hjemme har den stået på 9-års fødselsdag for vores lille Viola og så har min kære mor være på besøg fra Sverige. Fine dejlige mamma som ordner og fikser så fint her hjemme, taknemmelig for at ha hende i mit/vores liv. Idag har vi ikke lavet meget mere end at flade ud og spise. Jeg har fået mig en times gåtur rundt mine elskede søer med en virkelig interessant podcast i mine ører, men ellers er der ikke sket det store.

Eller jo, en god ting der er sket er at Christian flyttet vores Radiohuspendel fra stuen ind til køkkenet, så den nu hænger fint over spisebordet. Jeg ELSKER den lampe, formen er så enkel og tidløs. Første gangen jeg fik op øjnene for den var faktisk på Stilleben kvindernes kontor den gang de hade butikken nede i strædet. Jeg skulle låne ngt til Bolig Magasinet og fik komme op på deres kontor hvor de hade en gammel Radiohuspendel hængende. Jeg kan huske at jeg tænkte at en dag skal jeg ha en sådan fin pendel hjemme hos mig. Nu hænger den her og lyser op vores køkken på smukkeste måde:-). At vi bor ved siden af Radiohuset, som er en af min yndlingsbygninger i København, gør jo at det hele passer endnu bedre sammen.

Well, well, nu skal jeg lave en nem og hurtig aftensmad til os og så skal jeg lande i sofaen med de andre to hvor vi aftalt at vi skal kigge på Solsidan som for jer danske er lidt en svensk version af Klovn.

Ønsker jer alle en skøn aften,

Kh Caroline

 

 

Mit 'nye' læsehjørne

Caroline flindt reol

Jer der følger mig på instastories har måske set at jeg har haft gang i et lille reolbygge ved siden af vores seng. Nu er hylderne endelig blevet malede og på plads takket være min kære mand, jeg er nemlig selv en meget utålmodig og rimelig uhandy kvinde...:-)

caroline flindt reol

Dette hjørne har tidligere været læsehjørne men den gang med en væghængt skænk bagved stolen, senere blev det til arbejdeshjørne med skrivebord men da vi allerede har et arbejdshjørne i stuen og jeg helst vil holde soveværelset fri fra arbejde så endte det med at igen blive læsehjørne, men nu med hylder med plads til mine yndlingsbøger og favoritmagasin.  

caroline flindt reol

For at skabe visuel ro og holde styr på forskelligt nips har jeg brugt lidt forskellige kasser. Nu glæder jeg mig til alle mørke efterårsaftner hvor jeg skal sidde her og læse med levende lys i min vindueskarm.

Mig og min 'svenske samling' i ALT Interiør

caroline flindt svenskt tenn

I torsdags udkom et nyt herligt nummer af ALT Interiør og på næst sidste side har jeg fået lov til at vise lidt fra min svenske samling af Josef Frank ting. Er stolt og glad over at få være med på et lille hjørne af dette fine blad som indeholder en masse inspirerande sager, så trænger du til lidt herlig efterårsinspo til dit hjem så synes jeg du skal ud og købe bladet som i øvrigt ligger i sampak med Alt for damerne i den her uge!! Dobbelt lykke med andre ord:-)

 

se også: