Skal vi give dit hjem den kærlighed det fortjener? Jeg har ledige tider i februar og marts

1.jpg

Vil du se flere billeder fra mit hjem så kig ind under #cf_myhome på min instakonto!

Hej!

Januar er tiden hvor de fleste af os er topmotiverede til nystart i vores liv og vi går all in på så vel træning som at spise ekstra sund og styrkende kost. Men hvad møder os så når vi træder ind i entréen efter en lang arbejdsdag og en svedig løbetur, og fremfor alt hvilken følelse fremkalder de møbler, lamper, nipset og kunsten der udgør dit hjem i dig?

 At skulle gøre noget ved indretningen kan virke uoverskueligt i en travl hverdag. Men bare rolig for det er lige præcis her jeg kommer ind i billedet. Jeg har ingen følelsesmæssige hang ups på dine ting. Jeg har til gengæld rigtigt mange års erfaring fra indretningsbranchen, et skarpt æstetisk øje og bliver jeg utroligt motiveret at skabe indretningsløsninger der matcher dine krav og ønsker.

Lige nu har jeg ledige tider i både februar og marts, så måske er det lige nu du skal investere i dit og familiens hjem og booke mig til fx. en 1,5 h indretningsrådgivning hvor vi kigger på alt det du gået og funderet over i lang tid men ikke magtet gøre noget ved? Se mere info på pakke 2.

Eller så er du klar til en lidt større omgang og har brug for en mere konkret designplan og guidelines? I så fald vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på pakke 3 .

Vi er alle forskellige og mine pakker er bare til for at du skal kunne får en fornemmelse for hvordan det hele forgår. Jeg vil mere en gerne snakke med dig og forklare hvis der er noget der er uklart, så ring eller maile endelig så jeg kan forklare nærmere:-).


Du er varmt velkommen at maile mig på cf@carolineflindt.com eller ringe på +45 61333178 så kommer jeg med et tilbud.

Se alle mine indretningspakker her!!

 

 

FØLG MIG:

Instagram: harmoniskerum

Facebook: Harmoniske Rum

Linkedin: Caroline Flindt

En tidløs boligfavorit

IMG_1566.JPG

Hej venner!

Sidder og skal lave en artikel om kommende tidløse klassiker til hjemmet og tænkte at jeg vil dele med mig af en af mine langtidsholdbare favoritter her hjemme. ‘La Plata’ mønstret er en af mine absolutte favoritter af Josef Frank fra Svenskt Tenn. Det har følget mig siden jeg fandt det i en kasse med restestykker på Svenskt Tenn i Stockholm for 20 år siden og hængt på mit værelse i Nice, London, Århus og København. I dag har jeg lavet det om til en pude og jeg bliver stadigvæk lige så glad når jeg kigger på den. Tænk, DET er godt design efter min mening.

Hvilken ting er din tidløse klassiker der hjemme? 

IMG_1565.jpg

Foto: Thomas Dahl for Bolig Magasinet

SE MERE:

Moodboard - Vores nye bogreol

1.jpg

HER finder I alle billeder og links!

Hej venner,

Kender I det der med at man går på ferie og lige pludseligt begynder kreativiteten boble? Min mand går gerne i gang med projekter og lige nu er han helt opslugt af at tegne op en ny reol til vores stue. Når man som jeg er en person med 1000 indretningsidéer, er super utålmodig og ikke særligt handy er det FANTASTISK at ha en ’designer/arkitektmand’ der har alle de rigtige værktøj, er tålmodig, elsker udfordringer og er frisk på at kaste sig ud i vilde projekter.

 Jeg har surfet lidt rundt for at finde inspiration til reolen som skal bygges langs en hel væg og omkring en dør i vores stue. Der skal også være en bordplade til et skrivebord hvor jeg skal sidde og arbejde. Det bliver lidt længere end det vi har lige nu, hvilket er fedt fordi så er der plads til lidt af det hyggelige (en stak magasiner, fint skrivebordsgrej, et duftlys mm) som gør hjemmekontoret personligt og inspirerende.

Screenshot 2018-12-31 at 07.16.17.png
Screenshot 2018-12-31 at 07.18.19.png

Her kan I se kontoret sådan ca, som det ser ud i dag. Lige nu er reolen alt for proppet med bøger, der er ikke nok bordplads og alt kan ses. I den nye reol skal der være skab i bunden til kontorgrej og andet man ikke gider kigge på hele tiden. Væggen i stuen er nu en varm grå farve og jeg tænker vi maler hele reolen i den samme kulør.

IMG_1552.PNG

Her kan I se 3D tegningen. Inddelingerne vil give mere ro til rummet og der bliver mulighed for at ha nogle hylder med fine ting.

 Jeg skal nok dele et billede af det hele når vi er ved at være klar, men der går vist lidt tid endnu. Der skal jo også være plads til livet:-).

Har du brug for hjælp med indretningen hjemme eller på kontoret?

 Jeg tilbyder indretningsrådgiving hjemme hos dig eller via facetime hvis du bor langt væk fra København.

Du er velkommen at maile mig på cf@carolineflindt.com eller ringe på +45 61333178 så kommer jeg med et tilbud.

Du kan se mine indretningspakker HER!!

 

FØLG MIG:

Instagram: @harmoniskerum

Facebook: Harmoniske Rum

Linkedin: Caroline Flindt

SE OGSÅ:

Moodboard - vores soveværelse

1.jpg

1. / 2./ 3./ 4./ 5./ 6./ 7./8.

Midt i den varmeste sommer ever så gik vi igang med at fikse her hjemme. Det startede med at vi skulle male væggene i stue og gang, men det endte med at vi nu snart har malet alle rum.

Jeg har enlig været meget glad for vores soveværelse, men de grå vægge var lidt for mørke og en væg skulle isoleres, så nu har vi endt med en lysere grå som er blevet super flot. Min man går altid 'all in' når han gør noget og nu står loft, stuk og vægge knivskarpe, såå flot.

Som inspiration har jeg samlet sammen lidt billeder på min Pinterest under Caroline_Bedroom2.0 . Der kan I finde masser af dejlig inspiration. Der er lidt tid til vi er færdige, billeder skal op, jeg skal fikse sengebord og så venter jeg på nyt sengetæppe. Skal nok vise jer billeder når det hele er på plads. Jeg kan simpelthen ikke finde link til billede nr. 5. Hvis I ved hvor jeg fundet det så skrive endelig så retter jeg det til hurtigst muligt.

 Har du brug for hjælp med at få indretningen på plads i et eller flere rum af dit hjem så maile mig på cf@carolineflindt.com

FØLG MIG:

Instagram: harmoniskerum

Facebook: Harmoniske Rum

Linkedin: Caroline Flindt

 

 

En lille påskehilsen og lidt om 'Radiohuspendeln's nye placering i vores hjem.

IMG_6191.JPG

Hej!

Vil bare kigge ind og sige hej her midt i påskeferien. Håber I nyder fridagene og får slappet godt af. Her hjemme har den stået på 9-års fødselsdag for vores lille Viola og så har min kære mor være på besøg fra Sverige. Fine dejlige mamma som ordner og fikser så fint her hjemme, taknemmelig for at ha hende i mit/vores liv. Idag har vi ikke lavet meget mere end at flade ud og spise. Jeg har fået mig en times gåtur rundt mine elskede søer med en virkelig interessant podcast i mine ører, men ellers er der ikke sket det store.

Eller jo, en god ting der er sket er at Christian flyttet vores Radiohuspendel fra stuen ind til køkkenet, så den nu hænger fint over spisebordet. Jeg ELSKER den lampe, formen er så enkel og tidløs. Første gangen jeg fik op øjnene for den var faktisk på Stilleben kvindernes kontor den gang de hade butikken nede i strædet. Jeg skulle låne ngt til Bolig Magasinet og fik komme op på deres kontor hvor de hade en gammel Radiohuspendel hængende. Jeg kan huske at jeg tænkte at en dag skal jeg ha en sådan fin pendel hjemme hos mig. Nu hænger den her og lyser op vores køkken på smukkeste måde:-). At vi bor ved siden af Radiohuset, som er en af min yndlingsbygninger i København, gør jo at det hele passer endnu bedre sammen.

Well, well, nu skal jeg lave en nem og hurtig aftensmad til os og så skal jeg lande i sofaen med de andre to hvor vi aftalt at vi skal kigge på Solsidan som for jer danske er lidt en svensk version af Klovn.

Ønsker jer alle en skøn aften,

Kh Caroline

 

 

Mit 'nye' læsehjørne

Caroline flindt reol

Jer der følger mig på instastories har måske set at jeg har haft gang i et lille reolbygge ved siden af vores seng. Nu er hylderne endelig blevet malede og på plads takket være min kære mand, jeg er nemlig selv en meget utålmodig og rimelig uhandy kvinde...:-)

caroline flindt reol

Dette hjørne har tidligere været læsehjørne men den gang med en væghængt skænk bagved stolen, senere blev det til arbejdeshjørne med skrivebord men da vi allerede har et arbejdshjørne i stuen og jeg helst vil holde soveværelset fri fra arbejde så endte det med at igen blive læsehjørne, men nu med hylder med plads til mine yndlingsbøger og favoritmagasin.  

caroline flindt reol

For at skabe visuel ro og holde styr på forskelligt nips har jeg brugt lidt forskellige kasser. Nu glæder jeg mig til alle mørke efterårsaftner hvor jeg skal sidde her og læse med levende lys i min vindueskarm.

Mig og min 'svenske samling' i ALT Interiør

caroline flindt svenskt tenn

I torsdags udkom et nyt herligt nummer af ALT Interiør og på næst sidste side har jeg fået lov til at vise lidt fra min svenske samling af Josef Frank ting. Er stolt og glad over at få være med på et lille hjørne af dette fine blad som indeholder en masse inspirerande sager, så trænger du til lidt herlig efterårsinspo til dit hjem så synes jeg du skal ud og købe bladet som i øvrigt ligger i sampak med Alt for damerne i den her uge!! Dobbelt lykke med andre ord:-)

 

se også: