Har du brug for indretningshjælp?

Hej venner,

Jeg vil bare kigge ind her hurtigt og sige hej og fortælle at jeg nu har opdateret prislisten på indretningsrådgivning her på sitet. Jeg har længe drømt om at lave flere indretningsopgaver, så det er jo et skridt i den rigtige retning at få mine forskellig indretningspakker ind her på sitet. Inden jeg kom ind i boligmagasinbranchen studerede jeg på Arkitektskolen i Århus og at sidde og fine frem til de smarteste og smukkeste indretningsløsninger er noget jeg savnet og vil glæde mig til at gøre mere af.

Så, har du eller nogen du kender brug for at få hjælp med indretningen af et eller flere rum i jeres hjem eller på jeres kontor så skriv eller ring så kan jeg fortælle mere.

De 3 pakker kan du finde HER!!

Nu skal jeg finde fokus og gå igang med en artikel til et kommende nummer af Bolig Magasinet. Det er et styk tid siden jeg lavet sådan en sag så det bliver sjovt.

Fortsat dejlig efterårsdag til dig, Kh Caroline

IMG_9643.jpg

Vores boligreportage i seneste ALT Interiør!

Screen Shot 2018-09-19 at 16.56.12.png

Jeg har lige været nede i kiosken efter det helt nye nummer af @altinterior som er i flot sampak med @altfordamerne , hvor jeg og mit dreamteam @p_wessel og @mettekirstinebrinch , har bidraget med den her boligreportage hjemmefra @gladtrine ’s super smukke og spændende hjem. Trine er en sindssygt stilsikker kvinde og en haj på at finde antikke og brugte ting på diverse net auktioner, faktisk er der næsten intet i hjemmet der er nyt. Reportagen blev lavet i mørkeste december så at der overhoved er noget lys på billederne kan vi takke min kære fotograf partner @p_wessel . 
Hvis du lige som Trine bor personligt, inspirerende og kunne tænke dig at få lavet en boligreportage af mig og mine kære super dygtige kollegaer så kontakte mig på cf@carolineflindt.com . Styling: @harmoniskerum Tekst: @mettekirstinebrinch Foro: @p_wessel #carolineflindthomestories #boligreportage #cf_myjob #home#copenhagenliving #altinteriør #altfordamerne

Screen Shot 2018-09-19 at 16.56.19.png
Screen Shot 2018-09-19 at 16.56.25.png

Mandag og nystart!

IMG_8714.jpg

Hej!

Håber du er kommet godt i gang med ugen. For mig er det en lidt særlig dag fordi jeg fra idag har en kontorplads hos Nomad Workspace.  Jeg har siden jeg blev selvstændig siddet hjemme i vores lejlighed. Jeg er jo ret glad for mit hjem så i starten var det skønt at ikke skulle afsted om morgen og efter 10 år i kontorlandskab på en redaktion, nød jeg i starten at ikke skulle forholde mit til en masse mennesker, lyde mm. På den senere tid har jeg virkelig haft lyst til at ha et sted hvor jeg skulle møde op og møde andre spændende og søde mennesker som man kan sparre med. For mig betyder mine omgivelser rigtigt meget, så derfor er jeg nu endt på Nomad som er et super rart sted at være. Bagved indretningen står det meget populære firma Spatial Code som er super dygtige og virkelig kan det der med farver. At jeg bor lige 5 min væk på cykel og at Ravnsborggade og Elmegade ligger lige udenfor døren er heller ikke så dumt. Nu skal jeg lige svare på lidt mails og pakke sammen og cykle hjemad langs søernes og nyde at komme hjem og holde helt fri resten af dagen. Det fede med kontorplads i byen er at grænserne mellem arbejde og fritid bliver tydligere hvilket jeg tror er rigtigt godt på den lange bane.

Pas på dig selv og nyd resten af din dag,

Dbh

Caroline

 

 

 

Jubii!! Endnu en af vores boligreportager er online - på besøg hos Louise Buus i Snekkersten

bom_180417-03-jkkNkMdfDYB-tPy4P4huiQ.jpg

Styling: Caroline Flindt / Foto: Per Wessel / Tekst: Pia Olsen

Åh, det er så sjovt når jeg kan dele de boliger vi lavet med jer her på bloggen. En meget grå efterårsdag sidste år var jeg og Per hjemme hos Louise Buus som bor i dette skønne funkishus nord på København i Snekkersten. Lige nu kan du se hele boligreportagen inde på boligmagasinet.dk . Louise som er indretningsarkitekt, hade gjort så fint og så selv om det øsregnede udenfor(ja billederne har fået en ordentlig omgang med lys i Photoshop:-)) så hade vi en fest indenfor.

I den nærmeste fremtid har Per og jeg en hel masse dejlige boligreportager indplanerede, men vi er altid på jagt efter nye personlige og kreativt indrettede hjem.

Har du et smukt hjem vi kan besøge så maile mig gerne på: cf@carolineflindt.com

bom_180417-05-ZB3DMw9Aj5S2lfJuZF6xtw.jpg
bom_180417-09-6H1wePYFvtFmEf9eEwtGAQ.jpg

SE OGSÅ:

Har du brug for professionel indretningshjælp?

WEB_Capture0052.jpg

Foto: Per Wessel

Er du gået i stå med indretningen i et eller flere rum? Har du svært ved at skabe den ‘røde tråd’ som alle snakker om? Har du for mange ting, for få ting, svært ved at prioritere hvad der skal blive, indkøbes og sendes videre til en ny ejer?

Jeg tilbyder indretningshjælp til private- og erhvervskunder. Jeg hjælper dig med alt, lige fra at skabe nye indretninger med dine eksisterende møbler til at starte helt forfra. 

Jeg arbejder med design, ombygning, renovering, rådgivning og styling. Jeg kan tilbyde alt fra online ’indretningscoaching’ via FaceTime/Skype på en time, til større mere omfattende projekter. 

 ‘MED UDGANGSPUNKT I KUNDENS STIL, ØNSKER OG BEHOV SKABER JEG HARMONISKE, TIDLØSE OG PERSONLIGE RUM DER GIVER RO OG ENERGI I EN TRAVL HVERDAG’.

Du kan se priser og praktisk info HER:

 

Boligstylist og indretningskonsulent

Caroline Flindt

+45 61333178

cf@carolineflindt.com

 

Om mig:

Caroline Flindt har de seneste 15 år arbejdet i indretningsbranchen, først som nyhedsredaktør og stylist på Bolig Magasinet og efterfølgende som freelance interiørkonsulent.

 

SE OGSÅ:

Forårsfavoritter i Bolig Magasinet

 

Nogen gang kan en lille ny ting være med til løfte energien i dit hjem eller inspirere til at rykke rundt på tingene og se det hele på en ny måde. I seneste nummeret af @boligmagasinetdk har jeg udvalgt nogle forårsnyheder som kan give rummet det der lille ekstra.

Jeg arbejder som interiørstylist og hjælper dig gerne at indrette dit hjem eller kontor så det er funktionelt, personligt og smukt. Jeg guider dig både online via FaceTime/Skype og i dit hjem. Du finder de forskellige prispakker inde på carolineflindt.com under indretningsrådgivning.

Du kan også altid maile mig på cf@carolineflindt.com

DEKADENT OG KREATIVT hjem PÅ 75 KVM - ENDNU EN BOLIGreportage FRA MIT TEAM

bom_180215-12-O40LYYjx5pUmTDKIIVXlfg.jpg

Styling: Caroline Flindt / Foto: Per Wessel / Tekst: Pia Olsen

I morges fandt jeg et nyhedsbrev fra Bolig Magasinet  i min inbox hvor jeg opdagede at en af vores boligreportager nu er kommet på boligmagasinet.dk . Hjemmet som ligger på Nørrebro har været igennem den helt store makeover af de to arbejdsomme ejere Maria Louise og Kristian og resultatet er et spændende hjem hvor der bliver flirtet med det mørke og industrielle på en kreativ og anderledes måde. Se hele sagen HER!

Har du et smukt og personligt hjem hvor der er tænkt anderledes og kunne tænke dig at få lavet en boligreportage af os så maile mig på:

cf@carolineflindt.com

bom_180215-01-a4zn2DLGXRxEpk5KVbAKCQ.jpg
unnamed-1.jpg

Mine 'vasefavoritter' i Bolig Magasinet

 
IMG_5810.jpg

Jeg elsker at sætte smukke ting sammen både i virkeligheden og i min computer, så det er med stor glæde jeg laver shoppingsider som den her til forskellige magasiner. I den her måned har jeg som I kan se udvalgt nogle fine og tidløse vaser til Bolig Magasinet. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at lave flere af den slags her inde på bloggen som den her eller den her, men tiden rækker ikke til lige nu. Jeg har ikke opgivet det men der er bare så mgt der skal på plads når man er ved at starte firma op. Bla. har jeg et rigtigt spændende samarbejde på vej som jeg tror rigtigt meget på. Skal nok fortælle jer alt om dette lidt længere frem. Nå nu skal jeg ha det sidste med mit momsregnskab på plads. Ønsker jer alle en skøn dag i dette smukke med utroligt kolde vejr.

Kh

Caroline

På besøg hos Marie Nipper - min første boligreportage som selvstændig STylist

bom_21617-04-8a7ACWyy6cc8rt6EC74HMw.jpg
bom_21617-10-mej3GYtDcabPhwKzRqSWoA.jpg

Styling: Caroline Flindt / Foto: Per Wessel / Tekst: Pia Olsen

Jeg har i hele mit liv haft en passion for smukke hjem og mennekser, derfor ELSKER jeg de dage jeg og @p_wessel er ude og laver boligreportager sammen. Lige nu kan du opleve vores første fælles reportage som vi lavede for ca. et år siden på boligmagasinet.dk . Den imponerende herskabslejligheden i centrale København er fuld af spændende kunst og tilhører kunstekspert @marie_nipper m familie.

Har du et smukt hjem vi kan besøge så maile mig gerne på: cf@carolineflindt.com

 

Ps. Det skal tillægges at jeg har lavet mange boligreportager under min tid på Bolig Magasinet, men dette er min første som freelance med mit eget team og det er en helt særlig følelse:-)

bom_21617-09-MwGJ84zIwriWyzlKP4_MEA.jpg