Stockholmshjem til salg

9491363.jpg

Den anden dag opdagede jeg dette dejlige Stockholmshjem som er sat til salg lige nu via Sofia Wood’s instastories. Jeg kan enormt godt lide den rolige og naturlige farvepalet og valget af klassiske møbler i gammelt og nyt design.

9491377.jpg

Stakkerne af bøger og planter giver et bohemisk og stemningsfuldt stilleben i vindueskarmen i de store vinduer.

9491361.jpg

Det gamle vitrineskab med udstilling af fine ting og bøger giver varme til rummet.

9491379.jpg

En god gallerivæg laves af forskellige typer af kunst som er valgt med hjertet.

9491353.jpg

Ogs så sidst men ikke mindst, det fantastiske soveværelse hvor man givet den hele armen med et smukt William Morris tapet. Jeg vil sige at tapetet gør hele rummet og at det virker ekstra godt fordi det er kombineret med de høje dekorative paneler.

9491387.jpg

Fint at bruge Alvar Aalto taburettten som sengebord og den høje mørke kommode giver et smukt blikfang og dekorativ opbevaring.

Foto: Bo Sthlm

Stockholmshjem til salg - Hjemme hos @sofia_wood

9129247.jpg

Hej venner!

Kigger bare hurtigt ind for at tipse jer om dette fine og meget inspirerende hjem som er til salg i Stockholm lige nu. Hjemmet tilhører superesteten Sofia Woods, svensk podcaststjerne i livsstilspodcasten 'Billgren Wood' og marketing manager for Bukowskis. Jeg plejer at lytte til hendes og Elsa Billgren's (en anden super populær og dygtig svensk livsstilsinfluencers) podcast og jeg synes de gør det kanon godt. Anyway, jeg synes Sofia's hjem er super fint og kan rigtigt godt lide alle de gamle ting hun sat sammen på en meget personlig og hyggelig måde.

9129241.jpg

Hjemmets kerne er det store køkkenalrum, hvor lyset på smukkeste vis stråler ind igennem de gamle vinduer. Det gigantiske gulvtæppe ved sofaen er jeg virkelig vild med fordi det har et smukt mønster og de naturlige nuancer skaber varme i rummet. Når du skal indrette med puder i sofaen, kunst eller måske vælge vægfarve så kan man altid ta udgangspunkt i tæppets farvepalet og på den måde få dejlig harmoni i rummet eller vice versa.  Husk endelig at du kan finde mange fine tæpper brugt til en god pris på fx. Lauritz.com  

9129249.jpg

God idé med et mørkt gammelt skab som en kontrast til det hvide køkken.

9129235.jpg

Foto via BO STHLM

Og sidst men ikke mindst det fine soveværelset. Den grå farveskala skaber ro og det gamle maleri understreger den hjemmelige stemning på en dejlig måde. Jeg tror vi kommer til at få se meget mere af den her type af kunst fremover, som en modreaktion på alle plakater vi indrettet os med de seneste år. 

Nu ønsker jeg jer alle en skøn lørdag aften. Her regner det udenfor mine vinduer hvilket jeg elsker, jeg er så klar til efterår efter denne lange og varm sommer. 

Pas på dig selv!

Kh

Caroline

Til salg: Designerhjem i Stockholm

MED8F96A819E94144BABCA0E7467318EEAF_20180116155218-900x674.jpg
MED27576C5818284EB28717B42F9037AA0A_20180116155142-900x674.jpg

Jeg elsker at sætte ting i system så jeg let kan finde det jeg vil have når jeg har brug for det. Her inde på min blog samler jeg hjem jeg er vild med i kategorien beautifulhomes , så man nemt kan klikke der ind da man trænger til st skud inspiration.

I sidste uge opdagede jeg den svenske designer Jonas Wagells hjem over hos Ulrika og med sit smukke klassiske køkken ryger denne modernistiske lejlighed direkte ind i denne kategori.

Vil du se alle billeder så klik ind HER

Photo: Fredric Boukari Styling: Wagell och Lindholm för Historiska hem

 

Til salg: Retrohjem i Stockholm

688D0250.jpg

Hej mine venner!

Sidder her i køkkenet inden jeg skal i gang med min arbejdsdag. Jeg har så meget jeg hele tiden vil dele med jer her inde, med jeg har bare ikke haft tiden til at blogge som jeg vil dette år. Første året som selvstændig har været vildt på mange tænkelige måder og rutiner har der ikke været meget af. Jeg glææææder mig så meget til at gå ind i 2018 hvor jeg tænker jeg vil ta magten over tiden. Man er vel en evig optimist?! Jeg har delt meget på instagram på det seneste, men jeg vil helst af alt dele det her inde først fordi her kan man ligesom gå tilbage og finde frem inspirationen i arkiv og kategorier, hvor det på instagram handler meget om her og nu og efter nogle dage er billederne væk langt ned i feedet.

I dag vil jeg vise jer billeder af et skønt hjem som er til salg i Stockholm, måske er det allerede blevet solgt:-)

Hjemmet er indrettet i en ret ensartet 'greige' (beige+grå) farvepalet. Normalt er jeg vild med lidt flere kontraster i indretningen men disse to billeder kan jeg rigtigt godt lide at kigge på. Jeg er en 'slow starter' men jeg synes det er ret skønt med den 'greige' farvede nuance på væggene og får lyst til at prøve det her hjemme, hvor jeg ellers er mere til kølige nuancer. Sofaen fra Gervasoni på øverste billede er jo bare en klassiker som jeg stadigvæk synes er virkelig smuk og hyggelig og de poetiske blomster på bordet ser vidunderlige ud i den blå vase.

Børneværelset er godt nok pænt og charmerende med det lille skrivebordsmøbel og de cool billeder væggene. Ser også hyggeligt ud at de kan sove sammen, det tror jeg børn kan lide:-) At indrette med gardiner og tæpper på gulvet giver en rar og varm stemning til rummet.

Nu må jeg videre i teksten!

 Jeg ønsker dig en dejlig dag, Kh Caroline

688D0072.jpg

Foto: Henrik Nero & inredning av Dusty Deco – Surbrunnsgatan 4 till försäljning via Thomas Herzog på Ekenstam.

Til salg: Smukke pasteller hos det svenske power couple

carolinesbeautifulinteriors-Malinsigge

Se alle billeder her:

ESNY

Fredag og snart weekend! Jeg er lige kommer hjem efter en morgentur rundt søerne og sidder nu her i vores køkken og skal igang med dagens opgaver. Men, først skal jeg altså liiige dele den her pastellige 'boligbolsje' med jer. Da jeg i morges scrollede igennem mit instafeed opdagede jeg nemlig at det svenske mediapar Sigge Eklund(podcaststjerne og forfattere) og Malin Eklund chef for livsstilsbrandet Daisy Grace , har sat sin lejlighed i populære Vasastan til salg hos Sigges bror Frederiks succesmæglerfirma Eklund Stockholm New York .

carolinesbeautifulinteriors-Malinsigge

Den røde tråd i dette hjem er de pastellige farver som går igen i alle rum. Ved at male gulvene hvide har man sikret sig et overordnet lyst og let udtryk.

carolinesbeautifulinteriors-MalinSigge
carolinesbeautifulinteriors-Malinsigge

Det giver skøn visuel effekt at male rum i fil i forskellige kulører.

carolinesbeautifulinteriors-Malinsigge

Drømmen til efteråret, en kakkelovn med smukke detaljer.

carolinesbeautifulinteriors-Malinsigge

Får lyst til at male lyserødt når jeg ser dette soveværelse i blide pasteller og så elsker jeg læselampen på væggen i messing og zebramønster fra Svenskt Tenn.

carolinesbeautifulinteriors-Malinsigge