Vi har været hjemme hos @oldkbh - se vores reportage i Bolig Magasinet

IMG_1842.JPG


Endelig begynder sidste års boligreportager dukke op i de danske magasiner. Idag udkommer et nyt nr. af @boligmagasinetdk med vores reportage hjemme fra vintageelskeren @oldkbh . Vi hade en skøn dag hjemme hos Michael og jeg kan love at der er masser af personlighed, hygge og inspiration at hente i dette hjem.

Styling: @harmoniskerum Foto: @p_wessel Tekst: @unikkerum #carolineflindthomestories#boligmagasinetdk #vintage #bæredygtigbolig #sustaineblehome

IMG_1843.JPG

Vores boligreportage i Femina!!

IMG_1489.jpeg

I løbet af ferien fik jeg en sms fra min kære kollega Mette Kirstine (som skriver tekster til vores reportager), om at vi lige hade en af vores boligreportager i ugens nummer af Femina. Jeg hade fuldstændigt glemt at denne bolig blevet rykket og skulle komme i bladet i nr. 51. Dagen efter var jeg så heldig at få fat i et nummer selv om der var kommet et nyt nummer i butikken.

IMG_1490.jpeg

Hjemmet er et byhus i Ringsted som tilhører Winnie Bloch og hendes familie og billederne er som altid taget af Per Wessel. Nu er det for sent at købe bladet så jeg tillader mig at vise lidt billeder her.

IMG_1491.jpeg
IMG_1492.jpeg

Elsker du indretning og har lyst til at vi kommer og laver en reportage i dit hjem?

Eller, har du en virksomhed som har brug for hjælp med styling af billeder og kreativ sparring?

Jeg og min dygtige fotograf kollega Per Wessel hjælper dig gerne!

Kontakt mig for mere info på:

cf@carolineflindt.com

+45 61333178

SE OGSÅ:

Vores boligreportage i seneste ALT Interiør!

Screen Shot 2018-09-19 at 16.56.12.png

Jeg har lige været nede i kiosken efter det helt nye nummer af @altinterior som er i flot sampak med @altfordamerne , hvor jeg og mit dreamteam @p_wessel og @mettekirstinebrinch , har bidraget med den her boligreportage hjemmefra @gladtrine ’s super smukke og spændende hjem. Trine er en sindssygt stilsikker kvinde og en haj på at finde antikke og brugte ting på diverse net auktioner, faktisk er der næsten intet i hjemmet der er nyt. Reportagen blev lavet i mørkeste december så at der overhoved er noget lys på billederne kan vi takke min kære fotograf partner @p_wessel . 
Hvis du lige som Trine bor personligt, inspirerende og kunne tænke dig at få lavet en boligreportage af mig og mine kære super dygtige kollegaer så kontakte mig på cf@carolineflindt.com . Styling: @harmoniskerum Tekst: @mettekirstinebrinch Foro: @p_wessel #carolineflindthomestories #boligreportage #cf_myjob #home#copenhagenliving #altinteriør #altfordamerne

Screen Shot 2018-09-19 at 16.56.19.png
Screen Shot 2018-09-19 at 16.56.25.png

Jubii!! Endnu en af vores boligreportager er online - på besøg hos Louise Buus i Snekkersten

bom_180417-03-jkkNkMdfDYB-tPy4P4huiQ.jpg

Styling: Caroline Flindt / Foto: Per Wessel / Tekst: Pia Olsen

Åh, det er så sjovt når jeg kan dele de boliger vi lavet med jer her på bloggen. En meget grå efterårsdag sidste år var jeg og Per hjemme hos Louise Buus som bor i dette skønne funkishus nord på København i Snekkersten. Lige nu kan du se hele boligreportagen inde på boligmagasinet.dk . Louise som er indretningsarkitekt, hade gjort så fint og så selv om det øsregnede udenfor(ja billederne har fået en ordentlig omgang med lys i Photoshop:-)) så hade vi en fest indenfor.

I den nærmeste fremtid har Per og jeg en hel masse dejlige boligreportager indplanerede, men vi er altid på jagt efter nye personlige og kreativt indrettede hjem.

Har du et smukt hjem vi kan besøge så maile mig gerne på: cf@carolineflindt.com

bom_180417-05-ZB3DMw9Aj5S2lfJuZF6xtw.jpg
bom_180417-09-6H1wePYFvtFmEf9eEwtGAQ.jpg

SE OGSÅ: