Emmas Olbers autentiske sommerhjem

caroline flindt emma olbers

Tekst: Imke Janoschek

Styling: Thomas Lingsell Foto: Andy Liffner

Lige nu kan du opleve den svenske designer Emma Olbers fantastiske sommerhjem inde på det svenske indretningsmagasin Residence hjemmeside. 

caroline flindt emma olbers

Jeg elsker det upolerede ægte i dette hus, næsten som at træde ind i en film.

caroline flindt emma olbers

Farven på kakkelovnen er jo helt fantastisk. Ekstra smukt med messingsdetaljerne.

caroline flindt emma olbers

Stilen er totalt gennemført i hele huset og jeg kan ikke tænke mig andet end at man slapper rigtigt godt af i disse rare og rolige miljøer. 

 

Se også:

Skånsk arbejderbolig med charme

caroline flindt elle

Styling og tekst: Emma Persson Lagerberg

Foto: Petra Bindel

Hej venner,

Sidder her sidste dag i sommerhuset på Fyn. Ude er det alt andet end sommervejr, men det er bare hyggeligt når man sidder her i sofaen under et tæppe med kig ud til smukke Svendborgsund. 

I går da jeg surfede forbi elledeocration.se opdagede jeg en ny reportage fra et skønt skånskt hjem som jeg vil anbefale jer at surfe ind og kigge nærmere på. Jeg har altid haft en forkærlighed for gamle hyggelige murstenshuse à la Kartoffelrækkerne og dette hjem som ligger i Gamla Limhamn udenfor Malmö har samme charme som de populære danske gamle arbejderboliger.

caroline flindt elledecortion.se

Ønsker dig en fortsat dejlig lørdag!

KH

Caroline

 

Se også:

Signe Wennebergs hyggelige Helleruphjem

Caroline Flindt Signe Wenneberg

Foto: Andreas Mikkel Hansen

Styling: Signe Wennerberg

Tekst: Erik Rimmer/Bo Bedre

Lige nu kan du kigge ind i Signe Wennebergs hyggelige lejlighed på Strandvejen i Hellerup inde på bobedre.dk. Der er masser af dejlig inspiration at hente hvis du lige som mig er vild med personlige og hyggelige hjem. Signe har en den grad grønne finge og jeg elsker at hun er gået all ind på grønne planter og blomster i alle hjemmets rum. 

Se alle billederne

HER!!

Hjemme hos Cecilie Svanberg

Caroline Flindt Elle Decoration

Foto: Line Thit Klein / Styling: Mille Collin Flaherty

En af dem jeg nyder at følge på instagram er artdirector og designer Cecilie Svanberg. I seneste nummeret af danske Elle Decoration får man besøge hendes smukke poetiske Kartoffelrække hjem, og der er masser af dejlig inspiration at hente. Cecilie har lige lanceret en kollektion med grafiske billeder i sarte douce pastelle som hun sælger på webshoppen Atelier by mintstudio . 

Et Stockholmshjem helt i min smag

Noterede for et styk tid siden på Sannas blog, at et af mine favorithjem i Stockholm er til salg. Da jeg for nogle år siden læste det samme hjem her faldt jeg pladask for det hele. Såå hjemligt, personligt og smukt. Er helt vild med farvenuancerne og kunsten.

Kunne godt tænke mig en af disse klassiske Wegner stole fra Carl Hansen i vores hjem, og en puf med Josef Frank stof ville heller ikke skade:-)

Farven på køkkenet er så skøn og selv om man set mange køkken med hele flisevægge synes jeg stadigvæk det holder, klassisk og industrielt.

Soveværelset er et godt eksempel på at man kan skabe en rolig stemning selv om man leger med farver og nuancer. I øvrigt mgt smukt med den store hortensia i flot porcelænskrukke i vinduet.

Og så det fedeste af alt, et grønt badeværelse! Så forfriskende og cool.

Se endnu fler lækre billeder fra dette hjem hos ejendomsmægleren Per Jansson HER!!

 

Morgonkaffe hos Jaqueline

Att ha möjligheten att boka in en förmiddagskaffe med en vän som också är egen, är verkligen vardgslyx om du frågar mig. Blir alltid så inspirerad när jag läser Krickelins blogg eftersom hon är väldigt bra på detta, och denna veckan fick jag faktiskt till två 'coffeedates' med min kära vän Jaqueline som bor 5 min från mig. Jaqueline bor i en fin gammal lägenhet med de vackraste fönster och massa fina planter. Blir alltid så inspirerad när jag kommer hem til henne. 

Och här ser ni hennes matsalsfönster som var fullt av spirande växter, så fint!

Jaqueline har faktiskt tre balkonger, och här på köksbalkongen hade hon planterat massa fint efter helgens platskolebesök. Ljuvligt!! 

Är förälskad i denna hörna av vardagsrummet. Fotot är helt fantastiskt, skulle gärna ha mer fotokonst hemma hos oss. 

Nu skall det fixas frukost här hemma. Ser ut som att vädret blir vårigt och härligt idag, så skall helt klart ut och njuta av solen lite senare.

Var rädd om dig och ha en skön söndag!

En dansk favorit på Østerbro

Via: bobedre.dk

Foto: Kira Brandt Styling: Katrine Martensen Larsen

 

Hej kära du!!

I dag kom våren till Köpenhamn med massa sol och blå himmel, såå efterlängtat. Jag försökt hålla mig offline så mycket som möjligt efter en intensiv vecka, skönt för kropp och själ. Hittade denna gamla favorit på bobedre.dk och kände direkt att detta hem MÅSTE jag dela med er. Gillar verkligen färgsättningen och lugnet som uppstår när man inreder med få utvalda möbler, lamper och tillbehör. Så harmoniskt och vackert. Jag skall måla om här hemma och vill väldigt gärna hålla mig til denna diskreta och fina färgskala. 

Nu skall jag mysa i soffan med familjen. Önskar dig en fin helg, kram Caroline

Se alla bilderna HÄR!!

Hemma hos Amelia Widell

Via: elledecoration.se

Styling: Sasa Antic Foto: Andrea Papini

Amelia Widell är en kvinna med många järn i elden. Just nu har hon stor succés med sin möbelfirma MeliMeli och i dagarna har hon gått från att blogga hos Metro Mode till att bli en del av super duktiga 'blogg gänget' hos elledecoration.se , grattis till både Amelia och Elle Decoration som enlig mig är en perfekt kombination. I och med detta samarbete visar Amelia sitt härliga Söderhem.

Vill du se alla bilderna så kolla HÄR!!

Till salu!

Tittar in en liten snabbis för att dela bilderna av detta fina hem som jag upptäckte på Hanna Wessmans blogg. Gillar den ljusa fina färgskalan och blandningen af fina gamla detaljer som blandas med mer moderna strama linjer.

Du kan se hela hemmet HÄR!!

Önskar dig en fortsatt fin helg! Kram C