Månedens favoritter: Oktober

- INDEHOLDER REKLAMELINKS -

Hej!

Det er efterårsferie her i København og jeg knokler på for at komme i kap. Jisses, livet som selvstændig er virkelig ensbetydende med at der ALTID er noget man kan gøre, nogen man kan ringe, nogen der venter på et svar. Med en freelancende mand burde jeg ikke være overrasket, men alligevel så er det nyt for mig. Samtidigt så føles det som jeg er lige der jeg skal være og det er en rigtigt fed følelse. Og jeg har masser af planer for hvad jeg vil med dette eventyr, men alt til sin tid. 

En ting jeg vil og jeg altid elsket er at dele med mig af inspiration til at skabe et harmoniskt, personligt og smukt hjem.  Jeg har en ambition at gøre det på flere forskellige måder. På instagram deler jeg dagligt med mig af det der falder mig i smagen. Her på bloggen vil jeg gøre det samme og i fremtiden har jeg også planer på at være mere aktiv i andre format.

Screen Shot 2017-10-21 at 15.08.57.png

Pendel // Bodybalm // Urtepotteskjuler // Spejl // Gulvtæppe // Stage // Glas // Notesbog // Ovnfast fad // Ovalt fad // Pude // Højtaler // Bordlampe // Sofa //

Jeg har under alle mine år på Bolig Magasinet lavet masser af shoppingsider. Jeg synes stadigvæk det er super sjovt at lave disse collager med smukke ting. Som noget nyt så er jeg startet op et samarbejde med det svenske Apprl takketvære at søde Frida anbefalede mig til dem. Så fremover kommer I forhåbentlig til at se flere posts som den her, hvor alle produkter har en affiliatelinks som gør at jeg får et lille bitte beløb for hvert klik jeg sender videre fra mit site. Alle produkter jeg viser vælger jeg selv og det er kun ting jeg er vild med. Håber I kan lide det:-) Nu skal jeg videre i teksten. I morgen går turen til forlænget weekend i Sverige hos min mamma, det glæder jeg mig virkelig meget til. 

Ha det godt!

KH

Caroline

 

 

 

12 klassiske vaser til din weekendbuket!

- Indeholder reklamelinks -

2.jpg

Fredag mine venner og snart tid til weekendhygge og hvad I ellers har planlagt af dejlige ting. I blog- og instagramfeeds så plejer fredagen være dagen hvor vi glædeligt deler med os af vores fredagsbuketter, derfor tænker jeg at det passer perfekt at byde på lidt vaseinspiration til weekendens blomster!

Jeg har samlet nogle favoritter som på hver deres måde har et stilet og langtidsholdbart design og derfor er gode investeringer til dit hjem.

Med den her post ønsker jeg dig en rigtigt dejlig weekend!!

PS. Du behøver ikke gå ud og bruge en formue på blomster hver fredag, kig dig omkring og knips eventuelt nogle grener med smukke efterårs blade i haven eller i naturen.

 

1. Artilleriet // 2. Georg Jensen // 3. Normann Copenhagen // 4. Aytm // 5. Skagerak // 6. Waterford  // 7. AEO // 8. Royal Copenhagen // 9. Holmegaard // 10. Kähler // 11. Louise Roe // 12. Fritz Hansen.

Stillebens nye smukke stentøjsstel

caroline flindt stilleben stel

Det er vist ingen hemmlighed at jeg er STORT fan af Stilleben, både butikkerne og designteamet. Alt de rør ved bliver godt og flot. Seneste tilføjelsen i den succesfulde duos produktportefølje er et helt nyt hånddrejet stentøjsstel med smuk glasur. 'Stilleben Tablewear', bliver produceret i designparrets egne keramikfabrik på Bornholm og fås i fire glasurfarver: lys nordisk grå, midnatsblå, sart gul og rødbrun. 

 


 

 

 

Ny tapetkollektion fra Helene Blanche

Hej!

Sidder her ved spisebordet med lidt eftermiddagssnack og om lidt skal jeg cykle ned til byen og kigge på Ferm Livings efterårskollektion, som præsenteres i en lejlighed ved Amager Torv. Inden jeg smutter vil jeg dele disse flotte tapetnyheder som landede i min inbox igår. 'Painted Papers' er en ny tapetkollektion designet af Helene Blanche (tekstildesigner og creative director for Tapet-Café) for Tapet-Café. Jeg er stort fan af Helene som har en så smuk og poetisk stil og så er jeg et vild med farver og mønstre hvilet der er masser af i den her kollektion. 

 

SE OGSÅ:

Sommerstemning à la Tine K Home

Hej!

Nyder I ferien? Jeg har lige spist sen frokost efter at have pakket klart til to uger i sommerhus. Nøj hvor jeg glæder mig nu. Tænkte jeg ville dele lidt inspiration, synes der er så herlig sommerstemning i dette billede fra Tine K Home. Elsker den fine sennepsgule farve på puderne og kunne godt tænke mig en stak i disse nuancer til vores bæk på altanen. Tænker det ville passe så fint til de bordeaux og rose puder vi har i forvejen. Det små blomstrede stof (som jeg mener er fra Liberty), bliver man liksom aldrig træt af. Det er 'Timeless design' hvis du spørger mig:-). Nu må jeg videre i teksten. Vi snakkes ved, 

KH C

 

Sweet dreams..

Hej!

Sitter och jobbar på en sovrumsartikel till Bolig Magasinet och upptäckte precis, att denna urfina bild som jag tänkt placera på en helsida i tidningen tyvärr redan visats i ett tidigare nummer. Snark.....:-( Men, hittade snabbt en ny bild som var minst lika fin, så nu tänker jag att jag kan dela detta härliga foto med er här på bloggen. Drömmen är ju en fluffig säng som denna, men har vist inte riktigt fått till det här hemma ännu om jag skall vara ärlig. Var kommer bilden från kanske ni undrar? Den kommer från HM Home och om jag inte minns fel är det Lotta Agaton som stylat i Kinfolks lokaler här i Kph.  Well, well, dax att vända tillbaks till jobbet igen. En halvtimme har jag innan jag skall över på skolan och hämta lilla V.

Önskar dig en fortsat fin dag!

Kram C

 

Heja HAY!!!

Som halvdansk(ja jag har nu snart bott halva mitt liv i Dk!!) så är man ju lite småstolt över HAY, som alltid har en fantastisk förmåga att ligga steget före och överraska med nya spännande koncept och samarbeten. På Stockholmsmässan i februari presenterade man stolen 'Reslut Chair' og 'Pyramid Collection' som är en relancering från slutet av 50-talet. Jag fastnade för miljöbilderna som är mycket mer levande än Hays normala mer minimalistiska bilder.

Härligt och förfriskande om ni frågar mig!  

Läs mer om kollektionen HÄR!!

 

“We are mainly known as a company who collaborates with designers from our own time, but for me the link between these products and what we have been doing, is the approach to industrial design they employed to make them. The idea of working with materials and construction in an intelligent and reliable way, creating as much value for clients at a reasonable price; the Result Chair and Pyramid Table were originally about just this.”

Rolf Hay

Caroline's favoriter #10

Hej!

Mitt i veckan och jag fick lust att göra ett kollage av vackra produkter som jag gillar. Har gjort billioner 'shoppingsidor' som denna när jag jobbade på Bolig Magasinet och det är faktiskt något jag tycker är väldigt kul, så om ni gillar det så kommer jag dela en sådan sida varje vecka som lite inspiration. Nu vidare med jobb. Ha en fin dag, kram C

Bordlampa, Lyngby Porcelæn.

Sängkläder, Skagerak. 

Skål, Svenskt Tenn.

Te, Stilleben.dk

Stol, Stilleben.dk

Tekanna, Kähler.

Väggdekoration, Deuxieme.dk

Morgonrock, Aiayu.com

 

Finheter från möbelmässan i Stockholm

Nu har jag kollat igenom mina bilder från mitt besök i Stockholm och här kommer ett litet utval av finheter som jag fastnade för.

När jag jobbade som nyhetsredaktör på Bolig Magasinet, var jag alltid väldigt fokuserad på att hitta nyheter till alla mina artiklar. Nu som egen utan deadline, strosade jag runt på ett helt annat sätt och insöp färger, former, människorna och alla fantastiska blommor som man till min stora glädje dekorerat montrarna med. Färgerna i år var verkligen mig. ‘Mina’ rosa toner sågs överallt och den nya populära kulören 'greige' var också starkt representerad. 

Utöver mässan så besökte vi ArkDes och utställningen 'Designed to Last', ute på Skeppsholmen.

Aldrig en Stockholmstur utan ett besök på Svenskt Tenn.

Nya Dusty Deco butiken på Brahegatan är som en enda fantastisk filmkuliss.