JANUAR 2018

52215554-B05B-487D-BD33-F56268D87020.JPG

Eftersom tiden flyver afsted og vi allerede er inde februar, så er det nu blevet tid til en ‘9 billeders summering’ fra januar. Efter flere måneders knoklende kan man endelig opleve en række av vores boligreportager i diverse danske og svenske blade. Jubiii hvor er det bare skønt at se de forskellige cases på print. Det er virkelig en fornøjelse at få lov til at komme indenfor hos alle disse søde mennesker og får opleve deres hjem og jeg glæder mig til alle dem vi skal besøge i løbet af 2018. Ellers har den stået på fødselsdag for min mand og besøg af en af min bedste veninder fra Sverige. Vi fik snakket og hygget og det var virkelig vidunderligt. Alt i alt en måned med overvejende positive oplevelser og nu går vi mod lysere tider hvilket er tydeligt når jeg henter i skolen og det er ved at være lyst i stedet for kulsort.

Håber I er kommet rigtigt godt ind i det nye år.

Ha en dejlig aften, Caroline

Ny energi i dit hjem!!

Screen Shot 2018-01-23 at 17.06.47.png

Hej!

Lige nu har jeg en 6 siders artikel i danske Femina (udkom i torsdags), med inspiration til hvordan du kan få ny energi i dit hjem på en time, på en dag og på en weekend. Så hvis du trænger til lidt dejlig input så skynd dig ud og køb magasinet inden det nye nummer kommer på hylden på torsdag. 

Jeg rådgiver gerne om indretning til privatpersoner og erhverv, så har brug for mere sparring til hvordan du kan få det bedste ud af dit hjem så er altid du velkommen at maile mig på: cf@carolineflindt.com

Priser og praktisk info finder du HER!

Følg mig gerne på instagram på @carolinesbeautifulinteriors  

 

SE OGSÅ:

FINALLY!!

IMG_5069.jpg

Styling: Caroline Flindt / Foto: Per Wessel / Tekst: Pia Olsen

Hej!

I dag er min første rigtige arbejdsdag i 2018 og hvad passer vel bedre end at tipse om at vores første boligreportage endelig er ude!! Jubii hvor er det bare dejligt at se det job man har gjort på print. Det er i månedens Bolig Magasinet du kan se mere af dette skønne hjem som vi besøgte en gang i foråret 2017. Ejeren, Marie Nipper som er kunstkurator og bor her sammen med sin lille datter og mand som også arbejder indenfor kunstbranchen. Så hvis du er nysgerrig på hvordan man kan indrette med kunst og måske vil ha nogle gode kunst tip så synes jeg du skal ta turen forbi kiosken på vejen hjem fra arbejdet og snuppe dette nummer af Bolig Magasinet. 

Jotuns nye kollektion + lidt jobtanker

caroline flindt onsdag

Onsdag og ugen er i fuld gang! I øjeblikket skifter jeg mellem job ved computeren og yoga på stuegulvet. Parallellt med mit job som freelancer er jeg nemlig i fuld gang med min YINMIND uddannelse , og derfor er jeg så heldig at jeg kan tillade mig at 'øve' mig hver dag og gerne flere ganger. Det er virkelig en skøn kombination med de to verdener og det bliver spændende at se hvordan jeg kommer til at kombinere det i mit arbejdsliv fremover.

Nu skal jeg ud en tur rundt søerne. Er startet med at så småt begynde at løbe. Det er stort fordi det er 1000 år siden sidst og de senere år har min krop ikke rigtigt kunne klare det pga af min udbrændthed. Nu har jeg været ude 2 ganger og skiftevis løbet og promeneret og følelsen i kroppen efterfølgende har været virkelig dejlig. Gælder bare om at ta det stille og roligt og lytte til kroppen, ikke til hjernen:-)

Billedet her i indlægget fandt jeg da jeg surfede ind på norske Elisabeth Heier's blog den anden dag. Det er fra Jotuns seneste kollektion og alle billederne er sindsygt smukt stylede af den norske duo Kråkvik & D'Orazio og fotografen er the one and only Line Thit Klein, alt hun laver er sååå pænt! Kigger meget på farver lige nu fordi vi skal have malet gangen og stuen inden længe. Vender tilbage når jeg besluttet mig.

Nu mine venner ønsker jeg jer en dejlig dag!

KH

Caroline 

I'm back!!!

Caroline Flindt Sommer

Hej!

Lang tid siden sidst....

Har haft travlt med alt muligt og bloggen er blevet totalt nedprioriteret. Måske fordi jeg er i tvivl om hvad jeg enlig skal skrive om her. Jeg tror jeg er kommet frem til at dette skal være mit sted hvor jeg deler smuk og fremfor alt tidløs indretningsinspiration. Jeg vil meget gerne inspirere til at skabe rare, og rolige omgivelser hvor vi kan slappe af og føle os godt til pas. Jeg er ikke særeligt meget til trender, uden mere til det langtidsholdbare som har lang levetid. Så dette vil jeg fremover formidle her på bloggen. Udover dette kommer I med sikkerhed at få følge med mig bagved kulisserne på mit job som interiørstylist her i København og så vil jeg gerne dele med mig af steder som jeg synes du skal besøge.

Caroline Flindt Tisvildeleje

På fredag går jeg på ferie og jeg overvejer lidt en digital pause lidt af tiden, fordi selv om jeg ikke været her inde så har jeg være meget aktiv på insta hvor jeg har to konti: @carolineseverydaydelights og @carolineseverydaybalance . Well, vi må se hvordan det går med det, bliver nemlig altid så inspireret til at ta billeder og dele med mig når jeg rejser.

Hursomhelst ville bare kigge ind og sige hej inden jeg skal igang med dagens todo-liste. 

Ønsker dig en dejlig dag med to billeder fra min kære veninde Sidsel's butik Seasons by SidselZ i Tisvilde som jeg besøgte i sidste uge.

Pas på dig selv!

Kh

Caroline

 

Härliga Göteborgsställen part 2

Efter en god lunch på Da Matteo som är granne med Artilleriet Store promenerade jag, min kusin Alexandra och hennes kompis Anna vidare till Artilleriets The Kitchen. 

Foto lånat av Johanna Bradford

Precis som i den stora butiken var här massa fint att titta på och man skulle kunna ta hur många bilder som helst. Eftersom butiken var proppad med kunder var det omöjligt att foto av den i sin helhet så bilden här ovan har jag lånt från Johannas blogg så ni kan se hur fint det är.

Så mycket ljuvligt att vila ögonen på.

En annan Göteborgsfavorit som man sett bilder från hos diverse Göteborgsbloggare är Floramor & Krukatös, som har en idyllisk placering  på en vacker innergård. Min bordsdam på söndagens middag berättade för mig att ägaren lustigt nog är en dansk kvinna:-)

Sista stoppet innan vi åkte hem till min kusins mysiga hus för att hålla lördag var Antikhallarna som har ett väldigt härligt café. Detta ställe har jag aldrig tidigare hört om, men jag kan verkligen rekommendera ett besök i denna vackra miljö som man inrett med en massa fint från bl.a. Svenskt Tenn.

Årets 3:e och sista semla slank ner. Den smakade sjukt gott på en kall och regning dag som denna med en god kopp kaffe och bästa sällskapet.

Inspirationsdag för influencers - Wow vilken söndag!!

I går checkade jag äntligen in på Clarion Post mitt i Göteborg för att delta i den stora inspirationsdagen för inrednings influencers som arrangerats av Frida Ramstedt/Trendenser.

Frida och hennes super proffsiga team hade fixat en inspirerande eftermiddag med massa intressanta föreläsare, så det var bara att luta sig tillbaka och insupa den ena klokheten efter den andra.

I pauserna var det mingel och härliga möten.

Väldens coolaste och höggravida Frida pratade om prissättning av samarbeten och delade med sig av sina tips och pepp.

Sofi Fahrman var på plats och höll ett mycket inspirerande och personligt upplägg, som fick oss alla att vilja växla upp och bara köra!! Såå härligt, tack för det kära Sofi:-)

Stora tunga goodiebags till alla deltagarna.

Innan vi gick vidare till drink och middag så var det frågestund med Frida, Reklamombudsmannen och Sofi.

Nu skall jag strax hoppa på tåget hem till Köpenhamn. Känner mig sjukt peppad av alla härliga tips och inspiration och ser fram emot att jobba vidare online med bloggen insta och andra kul projekt!!

Stort tack till dig kära Frida, Helene och resten av teamet bakom detta fantastiska event!

På besök - Samira Kudsk PR

Sedan jag startade upp som egen har jag lagt mycket tid på att ta möten med folk i mitt nätverk. Jag gillar verkligen att blanda jobb på hemmakontoret med riktiga möten med spännande kreativa människor, som brinner för det dom jobbar med. Jag går alltid hem med härlig energi i kroppen och är full med inspiration efter sådana möten.

I fredags hade jag en lunchdate med Samira Kudsk som äger Samira Kudsk PR, på hennes fina kontor och showroom här på Frederiksberg. Utöver att se på produkter från alla de brands som hon representerar så fick vi ett väldigt fint och personligt samtal medan vi åt vår lunch. Innan jag cyklade vidare passade jag på att ta lite bilder av showroomet och fick väldigt mycket lust att få ljusrosa golv hemma och ny konst.

Dagen bjöd på vackert solljus.

Gillar mixen av det feminina och maskulina i Samiras inredning. 

Man kan aldrig få nog av fina små stilleben.

Kähler SS17

Om ni följer mig på min instaprofil: @carolineflindtcom har ni säkert sett att jag var på en väldigt härlig pressbrunch hos danska Kähler igår. När man sitter hemma och jobbar så är det väldigt skönt att komma ut och möta kollegor och inspireras. Som alltid visade Kähler massa fina nyheter. 

Unico_Vases_Flowerpot_Frontview_Low resolution JPG_320103.jpg

Studio Arhojs fina vaser kan nu fås i nya ljusare färger, STORT like från mig!!

HH_Teapot_Cups_White_Low resolution JPG_320108.jpg

Den storsäljande servicen Hammershøi hade vuxit och fått ännu fler fina delar , bl.a. denna fina tekanna som jag är säker på blir en succé.

Spargrisen i form av en fisk är en relancering. Gillar att den lite flammiga glasyren och vackra färgskalan. Den perfekta doppresenten om ni frågar mig.

Nu skall jag packa upp matkassarna som står här brevid och fixa kvällsmaten. I morgon skall jag till pressmöte hos min kära gamla chef Louise som skall visa vårkollektionen för sitt märke A Simple Mess. Kolla in på instastories och insta i morgon så får ni se film och bilder från detta. 

Kram Caroline

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR: