Efterlysning!

40670113_305444533368720_8207756938734206976_o.jpg

 

Jeg elsker hjem, indretning og mennesker så derfor er det ekstra dejligt at gå på arbejde når der står ‘boligreportage’ i kalenderen. At jeg får lov til at lave dem med et team af dejlige og super professionelle kollegaer @p_wessel @mettekirstinebrinch gør det hele endnu bedre. Lige nu kunne vi godt tænke os at få endnu flere personlige, inspirerende reportager i kalendern. Tænker du at dit hjem er en oplagt case til et boligblad, så maile mig billeder fra din bolig på cf@carolineflindt.com så kigger jeg på det og vender tilbage hurtigst muligt!! Ha en dejlig uge, knus Caroline🙋🏼‍♀️💕
#carolineflindthomestories #interiorstylist

Louise Campbells stel for Royal Copenhagen fejrer 10 år

Screen Shot 2018-08-30 at 10.03.19.png

Jeg har altid haft et godt øje til Louise Campbells designs. Jeg elsker hendes kreative og legende tilgang til tingene og er bare vild med hendes eventyrlige univers. Her på bloggen vil jeg gerne fremhæve det originale og autentiske og for mig så virker Louise virkelig være en designer med integritet som følger hjertet. Det tror jeg er vejen frem på alle plan både privat og professionelt. I år fejrer hendes skønne 'Elements' stel for Royal Copenhagen 10 år og i forbindelse med dette har man lavet denne fine video. Er det ikke bare inspirerende?!! Jeg elsker at kigge ind i hendes fine værksted og får lyst til at flytte ind i en weekend og bare sidde på gulvet og klippe og tegne langt væk fra hverdagens hamsterhjul. I forbindelse med jubilæet er der blevet lanceret en række nyheder som fx tekanden på billedet. Jeg siger bare stort tillykke til Louise og Royal med det gode samarbejde og held og lykke fremover!

Screen Shot 2018-08-30 at 09.59.02.png

Fint flet til vasketøjet

Screen Shot 2018-08-29 at 17.01.26.png

For et styk tid siden dukkede firmaet Lillerød op i mit feed. Deres produkter har virkelig et autentisk og smukt look som jeg er helt vild med. Vi trænger til nye vasketøjskurve på vores badeværelse og denne i flet med fin stofpose ville være perfekt. Flet er en rigtigt god måde at få varme ind på badeværelset som generelt kan blive lidt kølige hvis man ikke passer på. 

Mandag og nystart!

IMG_8714.jpg

Hej!

Håber du er kommet godt i gang med ugen. For mig er det en lidt særlig dag fordi jeg fra idag har en kontorplads hos Nomad Workspace.  Jeg har siden jeg blev selvstændig siddet hjemme i vores lejlighed. Jeg er jo ret glad for mit hjem så i starten var det skønt at ikke skulle afsted om morgen og efter 10 år i kontorlandskab på en redaktion, nød jeg i starten at ikke skulle forholde mit til en masse mennesker, lyde mm. På den senere tid har jeg virkelig haft lyst til at ha et sted hvor jeg skulle møde op og møde andre spændende og søde mennesker som man kan sparre med. For mig betyder mine omgivelser rigtigt meget, så derfor er jeg nu endt på Nomad som er et super rart sted at være. Bagved indretningen står det meget populære firma Spatial Code som er super dygtige og virkelig kan det der med farver. At jeg bor lige 5 min væk på cykel og at Ravnsborggade og Elmegade ligger lige udenfor døren er heller ikke så dumt. Nu skal jeg lige svare på lidt mails og pakke sammen og cykle hjemad langs søernes og nyde at komme hjem og holde helt fri resten af dagen. Det fede med kontorplads i byen er at grænserne mellem arbejde og fritid bliver tydligere hvilket jeg tror er rigtigt godt på den lange bane.

Pas på dig selv og nyd resten af din dag,

Dbh

Caroline

 

 

 

Moodboard - vores soveværelse

1.jpg

1. / 2./ 3./ 4./ 5./ 6./ 7./8.

Midt i den varmeste sommer ever så gik vi igang med at fikse her hjemme. Det startede med at vi skulle male væggene i stue og gang, men det endte med at vi nu snart har malet alle rum.

Jeg har enlig været meget glad for vores soveværelse, men de grå vægge var lidt for mørke og en væg skulle isoleres, så nu har vi endt med en lysere grå som er blevet super flot. Min man går altid 'all in' når han gør noget og nu står loft, stuk og vægge knivskarpe, såå flot.

Som inspiration har jeg samlet sammen lidt billeder på min Pinterest under Caroline_Bedroom2.0 . Der kan I finde masser af dejlig inspiration. Der er lidt tid til vi er færdige, billeder skal op, jeg skal fikse sengebord og så venter jeg på nyt sengetæppe. Skal nok vise jer billeder når det hele er på plads. Jeg kan simpelthen ikke finde link til billede nr. 5. Hvis I ved hvor jeg fundet det så skrive endelig så retter jeg det til hurtigst muligt.

 Har du brug for hjælp med at få indretningen på plads i et eller flere rum af dit hjem så maile mig på cf@carolineflindt.com

FØLG MIG:

Instagram: harmoniskerum

Facebook: Harmoniske Rum

Linkedin: Caroline Flindt

 

 

Stockholmshjem til salg - Hjemme hos @sofia_wood

9129247.jpg

Hej venner!

Kigger bare hurtigt ind for at tipse jer om dette fine og meget inspirerende hjem som er til salg i Stockholm lige nu. Hjemmet tilhører superesteten Sofia Woods, svensk podcaststjerne i livsstilspodcasten 'Billgren Wood' og marketing manager for Bukowskis. Jeg plejer at lytte til hendes og Elsa Billgren's (en anden super populær og dygtig svensk livsstilsinfluencers) podcast og jeg synes de gør det kanon godt. Anyway, jeg synes Sofia's hjem er super fint og kan rigtigt godt lide alle de gamle ting hun sat sammen på en meget personlig og hyggelig måde.

9129241.jpg

Hjemmets kerne er det store køkkenalrum, hvor lyset på smukkeste vis stråler ind igennem de gamle vinduer. Det gigantiske gulvtæppe ved sofaen er jeg virkelig vild med fordi det har et smukt mønster og de naturlige nuancer skaber varme i rummet. Når du skal indrette med puder i sofaen, kunst eller måske vælge vægfarve så kan man altid ta udgangspunkt i tæppets farvepalet og på den måde få dejlig harmoni i rummet eller vice versa.  Husk endelig at du kan finde mange fine tæpper brugt til en god pris på fx. Lauritz.com  

9129249.jpg

God idé med et mørkt gammelt skab som en kontrast til det hvide køkken.

9129235.jpg

Foto via BO STHLM

Og sidst men ikke mindst det fine soveværelset. Den grå farveskala skaber ro og det gamle maleri understreger den hjemmelige stemning på en dejlig måde. Jeg tror vi kommer til at få se meget mere af den her type af kunst fremover, som en modreaktion på alle plakater vi indrettet os med de seneste år. 

Nu ønsker jeg jer alle en skøn lørdag aften. Her regner det udenfor mine vinduer hvilket jeg elsker, jeg er så klar til efterår efter denne lange og varm sommer. 

Pas på dig selv!

Kh

Caroline

Drømmen om et harmoniskt soveværelse

Midnatt 7.jpg

Hej!

 Håber I har haft en skøn midsommar i Sverige og Skt Hans i Danmark i den her weekend. Åh, lige nu drømmer jeg mere end nogensinde om om et harmonisk og smukt soveværelse. Vi er ved at lave lidt om her hjemme og så pt er soverværelset et mindre kaos. Imens jeg venter på at min søde mand får spartlet vægge og malet klart, så nyder jeg synet af dette billede fra Midnatt Home som er lavet den dygtige duo, stylist @josefin.haag and duo @emilylaye . Midnatt lykkes altid skabe nogle utroligt smukke og inspirerende billeder som man ligesom vil 'flytte ind i'. Nu skal jeg i bad inden jeg skal hen til en dejlig yinyoga time. Det er hverdagsforkælelse der vil noget.

Ha en dejlig dag, Kh Caroline

 

 

Kig ind i Line Thit Klein's køkken!

elle-decoration-fredericia-trinidad-line-thit-klein.jpg

Foto: Nicolas Tobias Følsgaard

Det er altid en fornøjelse at se fotograf Line Thit Kleins billeder. Udover at være en glimrende fotograf så har hun også en utroligt god stil. Lige nu kan du kigge ind i Lines smukke køkken og høre hendes tanker om indretningen på Elle Decorations site. Er du til hyggelig og afslappet indretning, tidløst design og lækre materialer så er dette helt sikkert noget for dig.

Se filmen HER!!

 

SE OGSÅ:

Jubii!! Endnu en af vores boligreportager er online - på besøg hos Louise Buus i Snekkersten

bom_180417-03-jkkNkMdfDYB-tPy4P4huiQ.jpg

Styling: Caroline Flindt / Foto: Per Wessel / Tekst: Pia Olsen

Åh, det er så sjovt når jeg kan dele de boliger vi lavet med jer her på bloggen. En meget grå efterårsdag sidste år var jeg og Per hjemme hos Louise Buus som bor i dette skønne funkishus nord på København i Snekkersten. Lige nu kan du se hele boligreportagen inde på boligmagasinet.dk . Louise som er indretningsarkitekt, hade gjort så fint og så selv om det øsregnede udenfor(ja billederne har fået en ordentlig omgang med lys i Photoshop:-)) så hade vi en fest indenfor.

I den nærmeste fremtid har Per og jeg en hel masse dejlige boligreportager indplanerede, men vi er altid på jagt efter nye personlige og kreativt indrettede hjem.

Har du et smukt hjem vi kan besøge så maile mig gerne på: cf@carolineflindt.com

bom_180417-05-ZB3DMw9Aj5S2lfJuZF6xtw.jpg
bom_180417-09-6H1wePYFvtFmEf9eEwtGAQ.jpg

SE OGSÅ: