HAR DU BRUG FOR INDRETNINGSHJÆLP?

static1.squarespace-1.jpg

Hvis du er igang med et større projekt, eller har brug for mere hjælp, kan jeg kontaktes og give et tilbud. Husk at kontakte mig i god tid.

Er du gået i stå med indretningen i et eller flere rum? Har du svært ved at skabe og ja overhovedet finde den der ‘røde tråd’ som alle snakker om? Har du for mange ting eller måske for får ting og svært ved at prioritere hvad der skal blive, indkøbes og sendes videre til en ny ejer?

‘Min mission er at med udgangspunkt i kundens stil, ønsker og behov skabe et harmonisk, tidløst og personligt hjem der giver ro og energi i en travl hverdag’.

Boligstylist og indretningskonsulent Caroline Flindt

Jeg har blikket og overblikket der skal til for at styre op indretningen i dit hjem. Med mig ved din side undgår du fejlkøb, får hjælp til at skabe indretning der holder over tid.

Jeg har i gennem hele mit liv haft en stor passion for smukke rum. Hele mit professionelle arbejdsliv har jeg beskæftiget mig med at inspirere mennesker til at skabe skønne og harmoniske rammer. Jeg har studeret på afdelingen for møbel- og rum på Arkitektskolen Århus og efterfølgende arbejdet 10 år som nyhedsredaktør og stylist på Bolig Magasinet. Takketvære denne erfaring har jeg en kæmpe indsigt i indretnings- og designbranchen samt en helt særlig forståelse for rum, form og farve og ved hvordan du kan få det bedste ud af dit hjem.

Her under kan du se mine tre forskellige indretningspakker.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig! 

Caroline Flindt

cf@carolineflindt.com

 

Hvis du er igang med et større projekt, eller har brug for mere hjælp, kan jeg kontaktes og give et tilbud. Husk at kontakte mig i god tid.