PRIVAT INDRETNING

Er du gået i stå med indretningen i et eller flere rum? Har du svært ved at skabe og ja overhovedet finde den der ‘røde tråd’ som alle snakker om? Har du for mange ting, for få ting, svært ved at prioritere hvad der skal blive, indkøbes og sendes videre til en ny ejer?

Jeg har blikket og overblikket der skal til for at styre op indretningen i dit hjem. Med mig ved din side undgår du fejlkøb, får hjælp til at skabe indretning der holder over tid. Jeg har i gennem hele mit liv haft en stor passion for smukke rum. Hele mit professionelle arbejdsliv har jeg beskæftiget mig med at inspirere mennesker til at skabe skønne og harmoniske rammer.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig! 

cf@carolineflindt.com

+45 6133 3178

Her under kan du se mine 3 forskellige indretningspakker:

1.jpg

1 h

Online indretningsrådgivning

Du får: 1 times indretningssparring via Facetime/Skype hvor vi kigger på problemer og eventuelle ønsker i et eller flere rum. Med udgangspunkt i din personlige stil kommer jeg med direkte feedback, inspirerande tips og idéer.

PRIS:

1 h konsultation via Facetime/Skype

1.200 kr inkl. moms

 

 

2.jpg

1,5 h

1:1 indretningsrådgivning i dit hjem

Du får: 1,5 times besøg i dit hjem hvor vi gennemgår dine ønsker i et eller flere rum. Med udgangspunkt i din personlige stil, budget og prioriteringer kommer jeg med inspirerende forslag, tips og idéer til møbler, farver, belysning mm.

Vi taler om følgende:

- Udvælgelse af møbler og tilbehør der skal indkøbes, beholdes eller udskiftes

- Placering af møbler

- Farvepalet

- Belysning

- Tekstiler

- Evt. specialbyggede løsninger 

PRIS:

1,5 h times konsultation i dit hjem

2.500 kr., inkl. moms indenfor Storkøbenhavn og Nordsjælland.

 

3.jpg

1:1 indretningsrådgivning i dit hjem + indretningsmanual og opfølgning

Du får: 1,5 times besøg i dit hjem hvor vi gennemgår dine ønsker i et eller flere rum. Vi taler om udvælgelse af møbler og interiør, farver, belysning, materialer mm. Efter besøget mailer jeg dig en indretningsmanual som vi sammen gennemgår over telefonen. Manualen indeholder: Moodboard, plan over placering af møbler i det aktuelle rum og indkøbsliste med forslag på nye møbler, tekstiler, belysning, kunst, farvevalg, tapeter evt. specialbyggede løsninger. 

PRIS:

1 rum: 5.000 kr., inkl. moms

2 rum: 9.000 kr., inkl. moms

3 rum: 12.000 kr., inkl. moms

Alt indenfor Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Inden samtalen anbefaler jeg dig at sende en mail med billeder fra alle vinkler af det/de aktuelle rum, samt kort beskrivelse af dine problemer og ønsker. Vedhæft gerne inspirationsbilleder fra div. boligmagasiner, så jeg kan danne et indtryk af den ønskede stil.